A varázslatos Andalúzia motoros túra 2020. április 11. és 18. között

ANDALÚZIA | SPANYOLORSZÁG

Egy fantasztikus motoros túra Spanyolország egyik legszebb tartományába, Andalúziába. Fedezd fel legszebb városait, legjobb motoros útvonalait. Motorozz forgalommentes, kellemesen kanyargós utakon és élvezd az igazi Andalúz hangulatot.


Andalúzia az a Spanyolország, amiről mindig is álmodtál, és ez a hét lehet számodra az, ami mindabban részesít, amit Dél-Spanyolország nyújthat.

Meglátogathatjuk a gyönyörű, történelmi Mór városokat, mint Sevilla, Cordoba, Granada és áthaladunk különleges kis fehér falvakon. Élvezheted a tapas bárok hangulatát, elmélyülhetsz a flamenco gitár dallamaiban, láthatod az elbűvölő "señoritas" hölgyek táncát Sevillában. Andalúziát egyszerűen nem lehet kihagyni! Ez most egy kiváló alkalom arra, hogy saját motoroddal vagy bérmotorral bejárt Spanyolország legszebb tartományát.
Bejárhatod a végeláthatatlan motoros szerpentineket, beleértve Sierra de Grazalema és Sierra Nevada hegyi útjait. Az utak mind rendkívül jó minőségűek.
Szálláshelyeink az igazi Andalúzia hangulatát idézik, motorosbarát szálláshelyek várják vendégeiket. Ez a motorostúra tehát egy kiváló kombinációja a csodás élményeknek és kulturális feltöltődésnek, melyet sok-sok napsütés fűszerez meg.
A lenyűgöző táj mellett az utak mentén felfedezzük a festői szépségű fehér falvakat és városkákat, ahol a mór és spanyol kultúra ötvöződik.
A motoros túra nyugodt kényelmes tempóban zajlik kanyargós hegyi, néha part menti utakon, melyek teljes hosszukban aszfaltozottak.


Részletes napi program

1. nap: Érkezés Malagába, Andalúziába

Ezen a napon érkeznek a motoros túra résztvevők Malagába, Andalúziába, Spanyolország legdélebbi tartományába. Ide lehet csoportosan a túraszervező szervezésében vagy akár egyénileg is utazni! Megérkezésünk után elfoglaljuk a szállásunkat,  átvesszük a motorokat és kicsit megismerkedünk egymással mielőtt nekivágnánk a varázslatos Andalúziának.

2. nap: Malaga - Granada

Reggel megkezdjük a mesés túrát Andalúziában. A túra Malagában kezdődik és itt is ér véget.
A napi szakasz első felében Malaga felett magasodó hegyek között fogunk motorozni, majd a Costa del Sol-ra (napos part) kanyarodunk. A part menti látványos kanyargós szerpentin után, északnak fordulunk a Sierra Neveda hegység felé, a Las Alpujarras régión keresztül. Itt készülnek a finom Andalúz sonkák, melyet az ebédidő alkalmával meg is kóstolhatsz, A hegység északi érészén található Guadix barlanglakásai, ahol mi is tartunk egy kis pihenőt. Innét Granada felé haladunk, ahol a szállásunk lesz. Fakultatív programként lehet sétálni a Carrera del Darro városrészben, ahonnét mesés kilátás nyílik az Alhambrara, vagy akár azt is meg lehet látogatni.

3. nap: Granada - Cordoba

Elhagyjuk Granada városát és tovább haladunk északi irányba.

Ezen a napon olajfa ligetek, dimbes – dombos vidéken, elhagyatott szerpentineken fogunk haladni. Megnézzük Montefrio városkát, elkanyarodunk Iznajár felé, majd a Sierra Subbéticas nemzeti parkon keresztül Cordoba-ba megyünk. Itt a szállás elfoglalása után lehetőséged nyílik megismerkedni az óvárossal és a córdobai nagymecsettel, Mezquita.

4. nap: Cordoba - Sevilla

Búcsút intve Cordobanak, és a várostól északra elterülő Sierra de Hornachuelos nemzeti park felé vesszük az irányt. Mesés táj és fantasztikus szerpentinen fogunk, haladni, majd a Guadalquivir  folyó mellé kanyarodunk, hogy elérjük Sevilla-t.

SevillaGuadalquivir folyópartján fekszik, ahol a szállásunk elfoglalása után felfedezheted a várost, mely bővelkedik látnivalókban. Szervezetten megnézzünk egy igazi flamenco táncot. Vacsorára pedig beülhetsz egy igazi  “tapas” bárba, melyből rengeteg van ebben a városban. Sevilla sok – sok látnivalóval vár téged is, ezért igyekszünk időben megérkezni, hogy meg tud nézni Mária Lujza parkot, a Plaza de Toros de la Maestranza bikaviadalok helyéül szolgáló arénát, Plaza de Espanat, Alcazart, stb.

5. nap: Sevilla - Arcos de la Frontera

Sevillat elhagyva ismételten olíva ligetek között haladunk délnek a Sierra de Grazalema nemzeti park felé. Innét egy másik híres mór városkába Cadiz-ba megyünk, mely az Atlanti óceán partján fekszik. Itt töltjük az ebéd időt  és megnézzük a város legszebb részeit.

A folytatásban Arcos de la Frontera városka felé vesszük az irányt, ahol egy nagyon hangulatos Andalúz szálláson  fogjuk tölteni az éjszakát. A szállásunkról csodálatos kilátás nyílik a meredek sziklafalon fekvő városra.

6. nap: Arcos de la Frontera - Ronda

Ez a nap a fehér falvak, városkák és meseszép tájak egyvelegéről fog szólni. Mivel közel vagyunk Rondához, így először a szállásra megyünk és megszabadulunk a csomagjainktól. Aki szeretne ott is maradhat felfedezni a várost.

A folytatásban megnézzük a Sierra Margarita vidékét, olyan településeket érintünk mint Olvera, Zahara. A motorosok által kedvelt szerpentines szakaszokon haladunk, mielőtt ismételten visszatérnénk Andalúzia legszebb városába, Rondába. Az éjszakát is itt fogjuk tölteni, ahol a vacsora a óvárosban lesz. Így mindenkinek alkalma nyílik egy kiadós városnézésre.

7. nap: Ronda - Malaga

Elhagyjuk Ronda városát és Marbella felé vesszük az irányt, de útközben betérünk a Hupikék-Törpikék városába Júzcar-ba, majd az egyik legjobb motoros szerpentinen ereszkedünk le a Costa del Sol partján fekvő városig. Egy kis tengerparti pihenő után Antequera város felé haladunk, hogy megcsodáljuk az El Torcal nemzeti parkot.

A túra zárásaként egy fantasztikus hegyi szerpentinen ereszkedünk le Malagába. Itt leadjuk a motorokat, elfoglaljuk a szállásunkat és egy utolsó közös vacsorán megbeszéljük az élményeket.

8. nap: Hazautazás Malagából, Andalúziából

A motorokat átadva szállításra, a repülő indulásáig te döntöd el mivel töltöd az időt. Itt már sajnos véget ért a túra nincs más hátra mint hazautazni és az élményeket felidézni a hazafelé vezető úton.


Euro_icon_32 MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROS - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 1840
doubleMOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 2880
singleMOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros egyedül egy szobában)
€ 2090

Részvételi díj fizetési instrukciók és feltételek

Részvételi díj tartalmazza:

 • Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban, a nélkülözhetetlen andalúz hangulattal
 • 6 vacsorát
 • 7 reggelit
 • Repülőjegy és transzfer árát
 • Motorok szállítását Málagába (Spanyolország) és Málagából (Spanyolország) vissza – biztosítással
 • Córdobai nagymecset – Mezquita látogatást
 • Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
 • Ajándékcsomag
 • Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:

 • Üzemanyag
 • Italfogyasztás
 • Baleset és utasbiztosítás
 • Személyes szükségleteket
 • Minden szolgáltatás ami nem lett említve a tartalmazza részben

bringYourOwn1 BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén. 

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén, tipustól függően, a részvételi díj tartalmazza a költségek egy részét!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

UTAZÁS A TÚRA KEZDŐPONTJÁHOZ REPÜLŐVEL

Ezen a túrán szükséges repülős utazás igénybevétele a  túra kezdőpontjához, ami jelen esetben Malaga lesz Spanyolországban. Amikor jelentkezel erre a túrára meg kell eldöntheted, hogy szervezetten a túraszervező szervezésében vagy  egyénileg saját szervezésben utazol a kezdőponthoz. (pl. Angliából vagy más országból jössz, esetleg több időt szeretnél abban a városban tölteni ahonnét a túra indul, stb.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a repülőjáratok időpontja változhat, így nekünk is változtatni kell az indulás időpontját. Ez azt jelenti hogy max. 1 vagy 2 nappal indulhatunk előbb illetve később. Természetesen ez nagyon ritkán fordul elő, de ha erre a túrára jelentkezel ezt is számításba kell venned!

MOTORSZÁLLÍTÁS

 • A motorok indulás előtt min. 5 nappal az általunk megjelölt telephelyen át kell adni szállításra
 • A szállítást egy erre kialakított tehergépjármű segítségével végezzük
 • A motorok 4 ponton kerülnek rögzítésre szállítás előtt. A sérülékeny részeket betekerjük fóliával! Az általunk elvégzett rögzítés komolyabb mint amit a kompon vagy vonaton alkalmaznak!
 • A szállítás során a rakomány (motorok) biztosítva vannak!
 • A motoros ruházatot valamint a nagyobb csomagok a motorokkal együtt kerülnek szállításra, nem pedig repülővel!
 • Amennyiben az oldal dobozokat le kell venni a motorról, akkor azokat külön fóliában tekerve elcsomagoljuk, hogy ne sérülhessen az utazás során!
 • A motorokat hazaérkezés után 3-4 nappal ugyan azon a telephelyen lehet átvenni, mint amelyiken át lett adva szállításra szállításra!

TÚRA JELLEGE TÚRA JELLEGE

KÖRTÚRA

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

A jelentkezők felső (max.) határa: 12 motoros  (Az utas nem számít bele!)


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
8 nap / 7 éjszaka
6 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2020. Feb. 23.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Malaga (ESP) / Malaga (ESP)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: 1700 km
Napi szakaszok: 200 - 300 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 6 - 7 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
A teljes túra aszfaltozott úton vezet. Az útvonal főleg kanyargós hegyi és tengerparti szakaszokból áll, kombinálva fő- és alsóbbrendű utakkal.
Szállás(ok)
Kiváló minőségű kényelmes, komfortos szállodákban, a nélkülözhetetlen Andalúz hangulattal.
Érintett látványosságok
Málaga, Földközi tenger, Mezquita, Sierra Nevada hegység, Ronda, Seville, a Fehér Falvak, Sierra de Cádiz, Granada, El Torcal, Júzcar, Ronda, Zahara, Costa del Sol, Arcos de la Frontera, Guadix, Cordoba
Ajánlott tudásszint
Az útvonal legtöbbször jó minőségű aszfaltozott úton vezet, mely tartalmazz több kanyargós szakaszt. Minimum 8000 kilométeres vezetői tapasztalat megléte szükséges.
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖNNYŰ
UTAK MINŐSÉGE: KIVÁLÓ
HEGYVIDÉK: 70%
SÍK TEREP: 30%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Azoknak akik már kora tavasszal szeretnének mesés tájakon saját motorjukkal motorozni! Valamint szeretnének megismerkedni az igazi Andalúz kultúrával, kisvárosokkal, falvakkal és mindezt a motorozás élményével gazdagítva tennék!
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!