Alpok Relax motoros túra 2019. augusztus 29. és szeptember 1. között

AUSZTRIA | OLASZORSZÁG | SZLOVÉNIA

 

Egy felejthetetlen motoros túra, ahol motorozhatsz a Grossglockneren, a Dolomitok legszebb hágóin és Szlovénia mesés hágóin is!


Szeretnéd bejárni a legszebb Alpesi utakat, hágókat? Akkor ez a túra neked lett kitalálva! Egy viszonylag rövid, mindössze 4 napos motoros túrára invitálunk téged, mely Ausztria, Észak-Olaszország és Szlovénia legszebb hegyvidékét és legismertebb hágót célozza meg.

Első napon Mariezell és Wildalpen vidékén barangolunk. Másnap Berchtesgadener-Alpokon és a Grossglockneren keresztül érjük el a Dolomitok szívében lévő szállásunkat. Harmadnap a Dolomitok legszebb hágói után Szlovénia felé tartunk mesés hegyi utak érintésével Bled környékére. Utolsó napon megnézzük a Bledi tavat, majd Ausztria felé haladunk tovább, ahol egy fantasztikus hegyi úton a 69-esen vezetjük le a túrát.

Ezt a túrát egy igazi laza Alpok túrának szánjuk!


Részletes napi program

1. nap: Sopron (HUN) - Schladming (AUT)

A motoros túrát Sopron (Magyarország) környékéről indítjuk a délelőtti órákban (kb. 10 óra). Ide kell megérkezni majd mindenkinek. Aki messziről érkezik, meg is szállhat előző este a környéken.

Első napon neki vágunk az Osztrák utaknak. Bécsújhely elkerülésével Kalte Kuchl felé haladunk, ahol megtartjuk az ebédszünetet. Innét Meriazell felé vesszük az irányt, mely Ausztria vallási zarándokközpontja. Már ezen a napon csodás tájakon és kellemesen kanyargós utakon foguk haladni, Wildlapent érintve a Schladmingi régióba megyünk, ahol szállásunk Flachau környékén lesz.

2. nap: Schladming (AUT) - Arabba (ITA)

Reggel időben útra kelünk, hogy minél kényelmesebben, sok megállóval tudjuk teljesíteni a napi szakaszt. Először a Bertechsgadeni-Alpok osztrák részén fogunk haladni, majd Ausztria leghíresebb látványútján, a Grossglockner Hochalpesntrasse -n fogunk motorozni. Ausztriából Olaszország felé fogunk tovább haladni, a festői szépségű Dolomitokba, az Alpok egyik legszebb hegycsoportjába, ehhez a Staller Sattel hágót vesszük igénybe. Itt fogunk átlépni Olaszországba és a nap hátrelévő részében a mesés Dél-Tiroli vidéken fogunk haladni, néhol igen keskeny utakon, lélegzetállító táj kíséretében.  Ezen a napon már Sella Ronda egy két ismertebb hágójával téged is megismertetünk.

3. nap: Arabba (ITA) - Kranjska Gora (SLO)

Reggel útnak indulunk a Dolomitok szívén keresztül Cortina D’Ampezzo felé. Ezen a napon még áthaladunk egy-két ismertebb hágón a Dolomitokban – Passo Pordoi, Passo Sella, Passo di Falzerego, Passo Gardena, Passo Giau… szépen lassan magunk mögött a Dolomitok mesés hegyvonulatait is. A napi szakasz vége már Szlovéniában a Júlia Alpok szívében, A Triglav nemzeti parkban, a Kranjsak Goraban lesz.  lesz. Az ide vezető utunkat lenyűgöző szerpentineken fogjuk teljesíteni.

4. nap: Kranjska Gora (SLO) - Nagykanizsa (HUN)

Reggeli kávé a Bledi tó partján majd elindulunk a haza vezető úton. Egy rövid, de annál izgalmasabb szakasz kedvéért átmegyünk ismételten Ausztriába és Lavamünd -nél, a 69 -es út fantasztikus szerpentinjein fogunk haladni. Egy mesés borvidéken keresztül Maribornál ismételten vissza térünk Szlovéniába, ahol autópályára hajtunk és így fogunk megérkezni Magyarországra a túra végpontjához Nagykanizsa környékére.


Euro_icon_32 MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROS - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 330
doubleMOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 565
singleMOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros egyedül egy szobában)
€ 400

Részvételi díj fizetési instrukciók és feltételek


Részvételi díj tartalmazza:

  • Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően
  • Minden nap reggelit, összesen 3
  • Minden nap vacsorát, összesen 3
  • Grossglockner Alpenstrasse úthasználati díját
  • Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
  • Ajándékcsomag
  • Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:

  • Baleset és utasbiztosítás
  • Üzemanyag
  • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza


bringYourOwn1 BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén. 

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően (amennyiben a létszám megköveteli) 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS

Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót biztosítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között! Pl. ha 10 motoros igényli akkor ennek a szolgáltatásnak a díja kb. 75 euró/motoros lenne. Természetesen minél többen igénylik annál kedvezőbb az ára.

TÚRA JELLEGE TÚRA JELLEGE

EGYIRÁNYÚ TÚRA

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
4 nap / 3 éjszaka
4 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2019. Jul. 31.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Sopron (HUN) / Nagykanizsa (HUN)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: kb. 1250 km
Napi szakaszok: 320 - 380 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 6 - 8 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
A teljes túra aszfaltozott úton vezet. Az útvonal főleg kanyargós hegyi szakaszokon vezet, kombinálva fő- és alsóbbrendű utakkal.
Szállás(ok)
Kiváló minőségű, kényelmes, komfortos szállodákban, helyi jellegeknek megfelelően (min. 3 csillagos)
Érintett látványosságok
Mariazell, Wildalpen, Berchtesgadener Alpok, Grossglockner, Staller Sattel, Cortina D’Ampezzo, Alto Adige, Dolomitok, Passo Pordoi, Passo Sella, Passo di Giau, Passo di Falzarego, Bled, Lavamünd
Ajánlott tudásszint
Az útvonal nagyon kanyargós aszfaltozott úton vezet, mely tartalmazz keskeny egysávos szakaszokat is. Minimum 10 000 kilométeres vezetői tapasztalat megléte szükséges.
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖZEPES
UTAK MINŐSÉGE: KIVÁLÓ
HEGYVIDÉK: 100%
SÍK TEREP: 0%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Ezt olyan motorosoknak ajánljuk akik a nyár végén szeretnének egy igazén kellemes motoros kikapcsolódást az Alpok egyik legszebb részére. Akik szeretnének Ausztria, Olaszország és Szlovénia legszebb hegyi útjain motorozni! Ez a túra szép vidékeken történő motorozásról szól!
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!