Ausztria gyöngyszemei motoros túra 2019. július 4. és 7. között

AUSZTRIA | NÉMETORSZÁG

 

Motoros túra Ausztriába, ami végig kalauzol a látványútjain, szebbnél – szebb tájain, ismert és kevésbé ismert helyein! Megmutatja az ország gyöngyszemeit!


Egy fantasztikus motoros túra Ausztriába, sok látnivalóval és igazi motoros élményekkel. A motoros túra a Magyar-Osztrák határtól (Sopron környéke) veszi kezdetét. Ezen a túrán megnézzük a Myrafalle vízeséseket, Ausztria legnagyobb vallási zarándokhelyét - Mariazellt, végigmotorozunk a "vad Alpokon" - Wildalpen. Az Osztrák tóvidéken fogunk megszállni, majd megnézzük Hallstatt festői kisvárosát, Dachsteinben megnézzük a Skywalk kilátót, Zell am See környékét és Ausztria legismertebb látványútját, a Grossglockner Alpenstrasset. Ellátogatunk a Pustertaleri magas hegyi útra, körbemotorozzuk a Leinzi Dolomitokat, megnézzünk még két látványutat - a Goledeckstrasset és a Nockalmstrasset. Levezetésként motorozunk egyet a Graz környéki hegyekben.

Egy mindösszesen 4 napos motoros túra, mely megmutatja neked Ausztria legszebb helyeit, de ha csak szeretnél egy jót motorozni Ausztriában akkor is itt a helyed!


Részletes napi program

1. nap: Sopron (HUN) - Bad Aussee (AUT)

A motoros túra Sopron környékéről veszi kezdetét. Ide kell megérkeznie minden résztvevőnek a délelőtti órákban (10 óra előtt biztosan nem!). Innét vágunk neki az Osztrák utaknak. Bécsújhely elkerülésével Myrafalle vízeséskehez megyünk, majd továbbhaladunk Kalte Kuchlhoz ahol megtartjuk az ebédszünetet. Innét Meriazell felé megyünk, mely Ausztria vallási zarándokközpontja. Már ezen a napon csodás tájakon és kellemesen kanyargós utakon foguk haladni, Wildlapent érintve Ausztria legnagyobb tóvidéke felé haladunk. A szállásunk is ebben a régióban lesz.

2. nap: Bad Aussee (AUT) - Lienz (AUT)

Reggel útnak indulunk Hallastatt, Ausztria legszebb kisvárosa felé, mely a róla elnevezett tó partján fekszik. Innét Dachstein lesz a cél, ahol a bátrabbak felmehetnek a Skywalk kilátóhoz. A folytatásban Zell am See felé haladunk tovább, ahol felkapaszkodunk az egyik legismertebb panoráma útra, a Grossglockner Alpenstrassera. Itt megnézzük az Edeilweiss csúcsot, majd a Ferenc József kilátóból a gleccser maradékát. A látványútról délnek, Lienz városkának ereszkedünk le. Szállásunk is ennek a városkának a környékén lesz.

3. nap: Lienz (AUT) - Zeltweg (AUT)

Ez a nap a panoráma utak napja lesz. Indulás után azonnal a Pustertaleri magas hegyi útra megyünk ahonnét mesés kilátás nyílik a Lienzi Dolomitokra. Mesés kilátás mellett, fantasztikus szerpentineken  fogunk haladni. A másik látványutunk a Spittal mellett lévő Goldeckstrasse. Ezt az út egy zsákutca, így kétszer kell ugyanazt az utat megtennünk. Innét a másik ismert panoráma út a cél, ami nem más mint a Nockalmstrasse. Ez az út sokkal inkább élvezetes mint látványos. A folytatásban már Zeltweg irányába haladunk tovább, hogy időben a szálláshelyünkre érjünk.  Szállásunk ennek a városnak a környékén lesz.

4. nap: Zeltweg (AUT) - Sopron (HUN)

Reggel Graz felé indulunk útnak a mesés kilátást nyújtó Gaberl hágón keresztül. Graztól északnak fordulunk és az Alpok alján motorozunk egy fantasztikusat, mielőtt újból megérkeznénk Sopron környékére ahol a túra végpontja lesz.


Euro_icon_32 MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROS
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 320
doubleMOTOROS UTASSAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 555
singleMOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN
(Motoros egyedül egy szobában)
€ 385

Részvételi díj fizetési instrukciók és feltételek


Részvételi díj tartalmazza:

 • Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően
 • Minden nap reggelit, összesen 3
 • Minden nap vacsorát, összesen 3
 • Grossglockner Alpenstrasse úthasználati díját
 • Villacher Alpenstrasse úthasználati díját
 • Nockalmstrasse úthasználati díját
 • Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
 • Ajándékcsomag
 • Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:

 • Baleset és utasbiztosítás
 • Üzemanyag
 • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza


bringYourOwn1 BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén. 

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően (amennyiben a létszám megköveteli) 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

su_service title="KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS" icon="icon: truck" icon_color="#b04d00" size="25"]

Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót biztosítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között! Pl. ha 10 motoros igényli akkor ennek a szolgáltatásnak a díja kb. 75 euró/motoros lenne. Természetesen minél többen igénylik annál kedvezőbb az ára.

[/su_service]

TÚRA JELLEGE TÚRA JELLEGE

KÖRTÚRA

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
4 nap / 3 éjszaka
4 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2019. Jun. 02.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Sopron (HUN) / Sopron (HUN)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: kb. 1400 km
Napi szakaszok: 280 - 360 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 6 - 8 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
A teljes túra aszfaltozott úton vezet. Az útvonal főleg kanyargós hegyi szakaszokon vezet, kombinálva fő- és alsóbbrendű utakkal.
Szállás(ok)
Kiváló minőségű, kényelmes, komfortos szállodákban, helyi jellegeknek megfelelően.
Érintett látványosságok
Myrafalle,Mariazell, Hallstatt, Dachstein, Grossglockner, Pustartaler magas hegyi út, Villacher Alpenstrasse, Nokcalmstrasse, Gaberl hágó
Ajánlott tudásszint
Az útvonal nagyon kanyargós aszfaltozott úton vezet, mely tartalmazz keskeny egysávos szakaszokat is. Minimum 10 000 kilométeres vezetői tapasztalat megléte szükséges.
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖZEPES
UTAK MINŐSÉGE: KIVÁLÓ
HEGYVIDÉK: 100%
SÍK TEREP: 0%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Ez a túra egy picit másként mutatja meg neked Ausztria mesés hegyvidékeit és szebbnél szebb útjait. Végigmegy az ismert látványútjain, megmutatja a tóvidékeit, legszebb kilátóit. De, ha szeretnél egy jót motorozni Ausztriában akkor itt a helyed!
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!