Isztria és a szigetek motoros túra 2020. április 23. és 26. között

HORVÁTORSZÁG | ISZTRIA | CRES | KRK

 

Motoros túra Horvátországba az Isztriára és a legszebb szigeteire – Cres és Krk.  Egy kitűnő motoros élményeket kínáló 4 napos kikapcsolódásra csábítunk!


Isztria az Adriai tenger legnagyobb félszigete, mely számos felfedezésre váró vidékkel csábítja az oda látogatókat! Nem csak tengerpartja és ott található híres óvárosai vonzóak, de belső Isztria vidéke is kellemes meglepetéseket tartogat a felfedező kedvű motoros túrázóknak.

Ezt egészítjük ki még a Kvarner öböl két legszebb és talán a legérdekesebb szigeteivel, melyek nem mások mint Cres és Krk.

Ez a motoros túra a maga 4 napjával egy kiváló kikapcsolódást biztosít a szürke hétköznapokból. Mindent megmutat a Isztriából és a fent említett 2 szigetből, amit egyszer az életben látni kell, nem mellesleg kiváló társasági és motoros élményekkel gazdagodhatsz.


Részletes napi program

1. nap: Nagykanizsa (HUN) - Rabac (CRO)

Ennek a túrának a találkozási pontja Nagykanizsa (Magyarország) környékén lesz. (Előreláthatólag az M7-es Zalakomári pihenőjénél)  A találkozási pontra délelőtti órákban kell megérkezni (10 óra előtt nem!). Itt rövid eligazítás után kezdetét veszi a túra. Az első szakaszt autópályán tesszük meg egészen Karlovacig (Horvátország), így elkerülve az unalmas, egyhangú, zsúfolt főútvonalakat. Karlovac után letérünk a pályáról és máris egy izgalmas úton haladunk az Isztriai félsziget felé. Útközben áthaladunk a Risnjak nemzeti parkon is, mely mesés látványt és motoros élményeket nyújt. A félszigetre Opatija városánál érkezünk meg. Innét egy fantasztikus szerpentinen haladva, melyet balról az Adriai tenger jobbról pedig az Ucka hegy szegélyez, érkezünk meg tengerparti szálláshelyünkre Rabacra.

2. nap: Rabac (CRO) - Rabac (CRO)

Mivel ez egy csillagtúra így reggel csomagok nélkül vágunk neki az útnak. Reggeli után időben útnak indulunk, hogy kényelmesen tudjuk teljesíteni a napi szakaszt. Sok a látnivaló, és nem szeretnénk végigrohanni rajtuk. Először Pula felé és az amfiteátrum felé vesszük az irányt, hogy megnézzük az egyik legjobb állapotban megmaradt római kori arénát. Innét Rovinj hangulatos kisvárosa fog elvarázsolni bennünket. A folytatásban megnézzük a Lim kanálist, Motovunban ebédszünetet tartunk és mielőtt visszakanyarodnánk Rabacra, még megnézzük Buzet mesés vidékét is.

3. nap: Rabac (CRO) - Rabac (CRO)

Reggel időben útnak indulunk, hogy elérjük a kompot Brestova városkában, mellyel átkelünk Cres szigetre. A szigeten mesés szerpentineken haladunk. Megnézzük Lubenice városkát, ahonnét varázslatos kilátás nyílik az Adria vidékére. Erről a szigetről átkelünk egy másikra, mégpedig Krk szigetre, melyhez ismét egy kompjáratot kell igénybe vennünk. A szigetet bejárjuk keresztül-kasul, megnézzük Baska városkát is. Az Isztriai félszigetre visszatérve felkapaszkodunk az Ucka hegységre a Vojak toronyhoz, ahonnét mesés kilátás nyílik, majd innét ismét Rabacra fogunk tartani.

4. nap: Rabac (CRO) - Zágráb (CRO)

Indulás után ismételten a tengerparti szerpentinen fogunk haladni Opatija és Rijeka irányába. Rijeka után a motorosok körében igen népszerű 8-as főútra vagy ahogyan a helyiek hívják “Jadranska magistrala” hajtunk, ahol fantasztikus szerpentineken fogunk egészen Senj városkáig menni. Itt egy rövid pihenőt iktatunk be, majd búcsút intve az Adriának a 23-as főúton és a Velebit hegységen átkelve Karlovac felé haladunk. Karlovacig gyönyörű tájakon és a motorosok szívét melengető utakon haladunk. Ott felhajtunk az autópályára, majd Zágráb előtti pihenőhelyen fejezzük a túrát és innét már mindenki egyénileg fojtatja hazafelé az útját.


Euro_icon_32 MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROS - SAJÁT MTORORRAL
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 295
doubleMOTOROS UTASSAL * SAJÁT MTORORRAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 520
singleMOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MTORORRAL
(Motoros egyedül egy szobában)
€ 360

Részvételi díj fizetési instrukciók és feltételek

Részvételi díj tartalmazza:

 • Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően
 • 3 reggeli
 • 3 vacsora
 • Komphasználati díját személyre és motorra – Cres szigetre
 • Komphasználati díját személyre és motorra – Krk szigetre
 • Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
 • Ajándékcsomag
 • Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:

 • Baleset és utasbiztosítás
 • Üzemanyag
 • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza


bringYourOwn1 BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén. 

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően (amennyiben a létszám megköveteli) 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

TÚRA JELLEGE TÚRA JELLEGE

CSILLAGTÚRA

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
4 nap / 3 éjszaka
4 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2020. Mar. 31.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Nagykanizsa (HUN) / Zágráb (CRO)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: 1300 km
Napi szakaszok: 270 - 400 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 7 - 8 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
A teljes túra aszfaltozott úton vezet. Az útvonal főleg kanyargós hegyi és tengerparti szakaszokból áll, kombinálva fő- és alsóbbrendű utakkal.
Szállás(ok)
Kiváló minőségű, kényelmes, komfortos szállodákban, helyi jellegeknek megfelelően. (min 3 csillagos szállodák)
Érintett látványosságok
Risnjak nemzeti park, Isztriai félsziget, Pula, Rovinj, Motovun, Cres sziget, Krk sziget, Kvraner öböl, Rastoke, a mesés adriai út - Jadranska magistrala
Ajánlott tudásszint
Az útvonal legtöbbször jó minőségű aszfaltozott úton vezet, mely tartalmazz több kanyargós szakaszt. Minimum 8000 kilométeres vezetői tapasztalat megléte szükséges.
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖNNYŰ
UTAK MINŐSÉGE: KIVÁLÓ
HEGYVIDÉK: 60%
SÍK TEREP: 40%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Olyan motorosoknak akik szívesen megismerkednének Cres, Krk, és Pag szigetével. Akik szeretnek jó minőségű utakon motorozni mesés táj kíséretében. Ez a túra nem kimondottan városnéző túra, inkább a tájról szól és kis falvak, városkák felkereséséről szól.
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!