Kvarner kaland motoros túra 2019. szeptember 27. és 29. között

ISZTRIA | CRES | KRK | HORVÁTORSZÁG

 

Fedezd fel Horvátország legszebb szigeteit – Isztria, Cres. Krk. Motorozz a méltán híres adriai úton és szerezz felejthetetlen motoros élményeket.


A Kvarner-öböl, mint földrajzi fogalom nincs igazán az utazók köztudatában, de ha azt mondjuk Cres, Krk, Pag szigetek akkor már lehet ismerős a térség. Az öböl sajátos világot alkot, amelyet a vidék több ezer éves történelme és a számos kultúra, melyek az idők során hátrahagyták nyomaikat, jellemez.

Ez a motoros túra egy rövidebb, mindössze 3 napos és egy kiváló kikapcsolódást biztosít a szürke hétköznapokból. Mindent megmutat a Kvarner térségéből amit egyszer az életben látni kell. Megkóstolhatod a finom tengeri ételeket, megcsodálhatod az Adria tavaszi szépségét, nem mellesleg fantasztikus  motoros élményekkel gazdagabban térhetsz haza.


Részletes napi program

1. nap: Nagykanizsa (HUN) - Rabac (CRO)

Ennek a túrának a találkozási pontja Nagykanizsa (Magyarország) környékén lesz. (Előreláthatólag az M7-es Zalakomári pihenőjénél)  A találkozási pontra délelőtti órákban kell megérkezni (10 óra előtt nem!). Itt rövid eligazítás után kezdetét veszi a túra. Az első szakaszt autópályán tesszük meg egészen Karlovacig (Horvátország), így elkerülve az unalmas, egyhangú, zsúfolt főútvonalakat. Karlovac után letérünk a pályáról és máris egy izgalmas úton haladunk az Isztriai félsziget felé. Útközben áthaladunk a Risnjak nemzeti parkon is, mely mesés látványt és motoros élményeket nyújt. A félszigetre Opatija városánál érkezünk meg. Innét egy fantasztikus szerpentinen haladva, melyet balról az Adriai tenger jobbról pedig az Ucka hegy szegélyez, érkezünk meg tengerparti szálláshelyünkre Rabacra.

2. nap: Rabac (CRO) - Starigrad (CRO)

Reggel időben útnak indulunk, hogy elérjük a kompot Brestova városkában, mellyel átkelünk Cres szigetre. A szigeten mesés szerpentineken haladunk gyönyörű kilátással az Adria vidékére. A szigetet bejárva Krk sziget felé vesszük az irányt, melyhez ismét egy kompjáratot kell igénybe vennünk. Krk szigeten keresztülhaladva érkezünk meg a motorosok körében méltán híres Adriai út – 8 sz. út,  melyen igen élvezetes a kanyarok várnak egészen a szállásunkig, mely Starigrad városkában lesz.

3. nap: Starigrad (CRO) - Zágráb (CRO)

Indulás után a maslenicai híd felé haladunk tovább, majd egy balkanyarral a Velebit hegység mentén Plitivice felé haladunk tovább. Plitvicei nemzeti parkon keresztülhaladunk, majd Rastoke -nál megállunk gyönyörködni patakok és vízesések együttesében. A folytatásban Karlovacig gyönyörű tájakon és a motorosok szívét melengető utakon haladunk. Ott felhajtunk az autópályára, majd Zágráb előtti pihenőhelyen fejezzük a túrát és innét már mindenki egyénileg fojtatja hazafelé az útját.


Euro_icon_32 MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROS - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 225
doubleMOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 390
singleMOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL
(Motoros egyedül egy szobában)
€ 265

Részvételi díj fizetési instrukciók és feltételek


Részvételi díj tartalmazza:

  • Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően
  • Félpanziós ellátást a túra teljes időtartamára – reggeli és vacsora
  • Komphasználati díját személyre és motorra – Cres szigetre
  • Komphasználati díját személyre és motorra – Krk szigetre
  • Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
  • Ajándékcsomag
  • Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:

  • Baleset és utasbiztosítás
  • Üzemanyag
  • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza


bringYourOwn1 BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén. 

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően (amennyiben a létszám megköveteli) 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

TÚRA JELLEGE TÚRA JELLEGE

EGYIRÁNYÚ TÚRA

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
3 nap / 2 éjszaka
3 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2019. Sep. 01.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Nagykanizsa (HUN) / Zágráb (CRO)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: 1100 km
Napi szakaszok: 270 - 400 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 7 - 8 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
A teljes túra aszfaltozott úton vezet. Az útvonal főleg kanyargós hegyi és tengerparti szakaszokból áll, kombinálva fő- és alsóbbrendű utakkal.
Szállás(ok)
Kiváló minőségű, kényelmes, komfortos szállodákban, helyi jellegeknek megfelelően.
Érintett látványosságok
Risnjak nemzeti park, Isztriai félsziget, Cres sziget, Krk sziget, Kvraner öböl, Plitvice, Slunj, Rastoke, a mesés adriai út - Jadranska magistrala
Ajánlott tudásszint
Az útvonal legtöbbször jó minőségű aszfaltozott úton vezet, mely tartalmazz több kanyargós szakaszt. Minimum 8000 kilométeres vezetői tapasztalat megléte szükséges.
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖNNYŰ
UTAK MINŐSÉGE: KIVÁLÓ
HEGYVIDÉK: 50%
SÍK TEREP: 50%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Olyan motorosoknak akik szívesen megismerkednének Cres, Krk, és Pag szigetével. Akik szeretnek jó minőségű utakon motorozni mesés táj kíséretében. Ez a túra nem kimondottan városnéző túra, inkább a tájról szól és kis falvak, városkák felkereséséről szól.
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!