Montenegró motorosszán túra 2018. január 11. és 14. között

MONTENEGRÓ

 

Gyere velünk egy fantasztikus motorosszán túrára Montenegró egyik legszebb vidékére, a mesés Durmitor hegységbe!


Motorosok körében igen sokan hódolnak a téli szabadidős tevékenységeknek is. Ezért bátorkodunk bevezetni kínálatunkba mi is a téli kikapcsolódásként a motorosszán túrákat. Egy igazán festői szépségű vidéket választottunk ehhez, mégpedig Montenegróban található Durmitor nemzeti parkot. Aki tavasztól őszig tartó időszakban járt már ezen a vidéken motorral vagy anélkül, tudhatja milyen meseszép tájról van szó.

A motorosszán túra  kiindulópontja Zabljak lesz. Itt egy 4 csillagos apart hotelben fogunk megszállni. A napi szakaszok közvetlen a szálloda udvaráról indulnak  és itt is fejeződnek be. A túrát helyi profi idegenvezetők segítségével fogjuk teljesíteni. A nyelvi nehézségek miatt nem kell aggódnod, mi segítünk ezt az akadályt áthidalni, hiszen beszéljük a helyi nyelvet. Minden nap egy 50 -70 kilométeres túrára indulunk, Ski Doo Grand Touring típusú motoros szánokon (2013. évi modellek), melyeknél lóerőben sem lesz hiány ugyanis 100 – 140 lóerő közötti a teljesítményük. A szánokon kényelmesen elfér akár két felnőtt férfi is. Amennyiben nincs felszerelésed a szánozáshoz, vagy csak nem szereted magaddal cipelni akkor sincs semmi gond. A helyszínen (szállodában) megkapsz minden felszerelést hogy tud teljesíteni a túrát: csizmát, kabátot, nadrágot, sisakot, védő szemüveget, kesztyűt… FIGYELEM! A készleten max. 12 felnőttre elegendő felszerelés van!

A motorosszán túra megkezdése előtt mindenki egy rövid oktatásban részesül, hogy hogyan kell vezetni a szánokat. Az oktatást egyesével történik, a túravezető mindenkinek külön elmagyarázza a vezetési technikát és megbizonyosodik annak helyes használatáról!

Akkor sincs gond ha nem szereted a motorosszánozást, mert Zabljakon több módját választhatod a kikapcsolódásnak. Lehet síelni, kirándulást tenni hótaposókon a Durmitor hegységeben vezető kíséretében, igénybe veheted a szálloda wellness szolgáltatásait, stb. A döntés a TE kezedben van!

Amennyiben te vagy utasod nem szeretne motoros szánozni, akkor ezt jelentkezéskor az egyéb mezőbe kel feltüntetni! Ott meg tudod adni azt is hogy milyen aktivitást választana (síelés, gyalogtúra, stb.)

Zabljak Montenegróban a Durmitor hegységben található, Budapesttől kb. 680 – 700 kilométer távolságra. Leggyorsabb és legegyszerűbben Szerbián keresztül lehet megközelíteni. Viszont Bosznia és Horvátország felől is elérhető.

Zabljakra három módon tudsz eljutni:

 1. Velünk közösen, saját személyautóval - indulás napján 8 és 9 óra között gyülekezünk Palicson (Szerbia, a Magyar-Szerb határtól 20 km-re) és együtt indulunk útnak. Mondhatni mi vezetünk el Zabljakig.

 2. Velünk közösen, a mi szervezésünkben személyszállító mikro- vagy kisbusszal Palicsról (Szerbia, a Magyar-Szerb határtól 20 km-re) - Zabljakra majd pedig vissza Palicsra. Személygépkocsit Palicson lehet hagyni őrzött parkolóban! EZT AZ OPCIÓT MIN. 6 SZEMÉLYNEK KELL IGÉNYBE VENNI! AZ ÁR A SZEMÉLYEK SZÁMÁTÓL FÜGG!

 3. Saját szervezésben leutazol – Szerbián vagy Bosznián esetleg Horvátországon keresztül. Ebben az esetben segítünk neked a megfelelő útvonal kiválasztásában.

1. nap: Érkezés Zabljakra, Montenegróba

2. nap: Zabljak, első napi motorosszán túra

3. nap: Zabljak, második napi motorosszán túra

4. nap: Hazautazás Zabljakról, Montenegróból


Euro_icon_32  MOTOROSSZÁN TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROSSZÁNOS
(Motorosszán vezető, 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 670
doubleMOTOROSSZÁNOS UTASSAL
(Motorosszán vezető és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 905
singleMOTOROSSZÁNOS EGYÁGYAS SZOBÁBAN
(Motorosszán vezető egyedül egy szobában)
€ 740

Részvételi díj tartalmazza:

 • Motorosszán bérleti díját 2 napra, üzemanyaggal, részleges CASCO biztosítással (Ski Doo szánok, 2013-as évjárat, 100 - 140  lóerő  teljesítmény)
 • Igény szerint teljes menetfelszerelést – kabát, nadrág, csizma, bukósisak, kesztyű, védőszemüveg
 • 2 vezetett motorosszán túra helyi vezetővel (napi max. 70 km)
 • 3 éjszaka szállást 4 csillagos szállodában (szauna, gőzfürdő használat)
 • Teljes ellátás – 3x vacsora, 3x reggeli, 2x ebéd
 • 2 túravezető


Nem tartalmazza a részvételi díj:

 • italfogyasztás
 • baleset és utasbiztosítás
 • személyes szükségleteket
 • szuvenír
 • minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

RÉSZVÉTELI DÍJ FIZETÉSI FELTÉTELEK

A túra indulási napjától számítva több, mint 45 napvan hátra: a jelentkezéstől számított 15 napon belül kérjük, hogy a részvételi díj 30%-át mint előleget, vagy a teljes összeget fizesd be vagy utald át a részünkre.

A túra indulási napjától számítva kevesebb, mint 45 van hátra: a jelentkezéstől számított 15 napon belül kérjük, hogy a teljes részvételi díjat fizesd be vagy utald át a részünkre.

Jelentkezés után a rendszerünk automatikusan küld egy emailt, mely tartalmazza a  részvételi díj fezetési instrukciókat az általad kiválasztott részvételi módnak megfelelően.

Amennyiben számodra más fizetési határidő vagy mód lenne a megfelelő/elfogadható, ebben az esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!

Amennyiben úgy alakulna, hogy jelentkezésed ellenére mégsem tudsz részt venni ezen a túrán, úgy a 45 nappal a túra indulása előtt díjmentesen bármikor lemondhatod a részvételedet. Nincs más dolgod mint e-mailt küldeni részünkre!
A a túra indulásához számitva 45 napon belül történő részvételi lemondás csak lemondási díj fizetése ellenében lehetséges. Ennek az összegét az utazási szerződésben rögzített feltételek alapján állapítjuk meg!

 Ski-Doo_Grand_Touring_150 MOTOROSSZÁNOK

Összesen 10 darab Ski doo márkájú motorosszán áll rendelkezésre! Így egy adott túrán a résztvevők számát ez befolyásolja. A motorosszánok 2013 - 2014 évjáratúak, tehát mondhatni újak! Teljesítményük 100 és 140 lóerő között mozog. 2 felnőtt személy kényelmesen elfér rajtuk, mivel kimondottan ilyen túrákhoz lettek kifejlesztve. A szánokon részleges CASCO biztosítás van, melyről bővebben ide kattintva tudhatsz meg részleteket.

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A motorosszán túrát profi helyi hegyi vezetők vezetik akik abszolút helyismerettel rendelkeznek!


IDŐJÁRÁS - HÓBIZTOS TEREP

Amennyiben úgy alakulna, hogy az időjárás nem a motorosszán túrázásnak kedvezne, nem esne elegendő mennyiségű hó, viharos időjárás lenne várható, stb. Ebben az esetben egy másik időpontban rendeznénk meg a motorosszán túrát. A jelentkezési űrlapon tudunk jelezni részünkre, hogy ilyen esetben ez megfelel-e neked vagy csak a  meghirdetett időpontban tudsz jönni. Utóbbi esetben a részvételi díjat visszautaljuk neked!


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
4 nap / 3 éjszaka
2 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2017. Dec. 17.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Zabljak (MNE) / Zabljak (MNE)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: 120 - 140 km
Napi szakaszok: 60 - 70 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 6 - 7 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
Hegyvidék 1400 és 2000 méter közötti tengerszint feletti magassághatárok között
Szállás(ok)
4 csillagos wellness szállodában, belekóstolva az igazi Balkán hangulatba
Érintett látványosságok
Hófedte Durmitor hegység és nemzeti park, Tara kanyon
Ajánlott tudásszint
BÁRMILYEN VEZETŐI TUDÁSSAL RENDELKEZŐKNEK
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖZEPES
UTAK MINŐSÉGE: KIVÁLÓ
HEGYVIDÉK: 100%
SÍK TEREP: 0%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Bárkinek aki szereti a téli kalandokat! A motorosszán túra egy életre szóló élményt nyújt. Nem szükséges hozzá tapasztalat, viszont női vezetőknek nagy igénybevételt jelent a szánok irányítása. Ezért nekik csak abban az esetben ajánljuk, ha már rendelkeznek motorosszán vezetési tapasztalattal!
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

montenegro-motorosszan-slide-0012montenegro-motorosszan-slide-0011montenegro-motorosszan-slide-0009montenegro-motorosszan-slide-0007montenegro-motorosszan-slide-0006montenegro-motorosszan-slide-0005montenegro-motorosszan-slide-0004montenegro-motorosszan-slide-0003montenegro-motorosszan-slide-0002