SZ-M-H motoros túra 2019. október 2. és 6. között

SZERBIA | MONTENEGRÓ | HORVÁTORSZÁG

Durmitor hegység,Tara kanyon, Kotori öböl, Dubrovnik, Biokovo, Trogir, Velebit, Adriai tenger és a fantasztikus tengerparti út! Ez vár téged is ezen a túrán!


Ezen a motoros túrán egy olyan útvonalat állítottunk neked össze, mely a legfelkapottabb úti célokat egyesíti. Szerbiából indulva Montenegrón keresztül Horvátországba megyünk és mindezt fantasztikus tájakon keresztül.

Érintjük Dél-Szerbia hegyvidékét, Montenegróban a Tara kanyont, a Drumotor hegységet és a Kotori öblöt, Horvátországban, Dubrovnikot, Ston városát, Makarska -t, a Biokovo nemzeti parkot, Trogir -t, Knin -t, Velebit hegységet. Ez egy igazán klasszikus szezonzára motoros túra. Neked is itt a helyed!

Ez elmúlt 5 évben több száz motoros választotta ezt a túrát, gyere velünk te is az egyik legnépszerűbb útvonalunkra!


Részletes napi program

1. nap: Palics (SRB) - Zabljak (MNE)

A motoros túra Palicsról(Szerbia, Magyar-Szerb határtól 15 kilométerre) veszi kezdetét, és egy rövid autópálya szakasz után Újvidéken állunk meg először, hogy elfogyasszunk egy igazi vajdasági reggelit. Innen mellékutakon haladva tovább elérjük Szerbia hegyeit, mely izgalmas szerpentinjeivel fog elkápráztatni bennünket. Késődélután belépünk Montenegróba, és egy rövid szakasz után átkelve a Tara folyón és kanyonon az éjszakát Zabljakon Durmitor hegységben töltjük.

2. nap: Zabljak (MNE) - Dubrovnik (CRO)

Zabljak –ról indulva átkelünk a híres Durmitor hegységen, majd leereszkedünk a Piva kanyonba. Innét Niksic érintésével a Kotori öböl felé haladunk tovább. A Kotori öblöt Risan városkánál érjük el, majd folytatjuk utunk Herceg Novi érintésével a Horvát határhoz. Határátlépés után Dubrovniknak tartunk melyet gyorsan elérünk mivel nagyon közel van a határhoz. Megérkezés után megnézzük Dubrovnik óvárosát.

3. nap: Dubrovnik (CRO) - Trogir (CRO)

Először felkapaszkodunk Dubrovnik felett lévő kilátóhoz, hogy vessünk egy pillantást az Adriai tenger egyik legszebb városára madártávlatból is. Innét a Peljesac félsziget bejáratához, Ston városához megyünk. Ez a város védte a félsziget bejáratát egy fallal, mely végighúzódik a félsziget bejáratán (hasonló a kínai falhoz). Ezután egy 5 kilométeres szakasz erejéig belépünk Bosznia tengerparti részére Neum városánál (Bosznia-Hercegovinának ez az egyetlen tengerparti kijárata). Egészen Makarska városáig élvezzük a tengerparti út kanyarjait, majd Makraska –ban megállunk egy kis pihenőre a kikötőben. Innét először a Biokovo nemzeti parkba kapaszkodunk fel, majd Omis a következő cél, ahol ismét egy kis hegyi szakasszal kerüljük el Split nagy autóforgalmát. Szállásunk Trogir -ban lesz.

4. nap: Trogir (CRO) - Crikvenica (CRO)

Trogirt elhagyva a Krka nemzeti parkot érintve Knin felé vesszük az irányt, hogy ott a  várból tegyünk egy pillantást a mesés vidékre. Innét ismételten a tengerpart felé kanyarodunk, hogy a legjobb motoros szakaszon motorozzunk. Viszont mielőtt a legjobb motoros szakaszhoz érnénk, megállunk a Maslenica hídnál. Ettől a ponttól mindenki Karlobag városig mindenki a saját tempójában fog motorozni. Karlobag -ban megállunk egy picit hosszabb pihenőre, majd felkapaszkodunk a Velebit hegység legszebb kilátójához. Innét ismét visszatérünk a 8-as útra és Crikvenica –ig megyünk Senj érintésével. Szállásunk Crikvenica városában lesz.

5. nap: Crikvenica (CRO) - Zagráb (CRO)

Utolsó napon a Crikvenica -ból indulunk útnak a túra végpontja felé Zágrábnak. Átkelve a Velebit hegységen Ogulin irányába haladunk, majd kellemesen kanyargós útvonalon egészen Karlovácig. Karlovác után az autópályára felhajtva még Zágráb előtt egy pihenőnél ér véget a túránk, itt fogunk elköszönni egymástól és innen már mindenki egyénileg utazik haza.


Euro_icon_32 MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROS
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 335
doubleMOTOROS UTASSAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 595
singleMOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN
(Motoros egyedül egy szobában)
€ 400

Részvételi díj fizetési instrukciók és feltételek


Részvételi díj tartalmazza:

 • Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően
 • Félpanziós ellátást a túra teljes időtartamára – reggeli és vacsora
 • Egy igazi vajdasági reggelit az indulás napján
 • Autópálya használati díját a szerbiai szakaszon
 • Belépők díját a nemzeti parkokba
 • Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
 • Ajándékcsomag
 • Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:

 • Baleset és utasbiztosítás
 • Üzemanyag
 • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza


bringYourOwn1 BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén. 

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően (amennyiben a létszám megköveteli) 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS

Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót biztosítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között! Pl. ha 10 motoros igényli akkor ennek a szolgáltatásnak a díja kb. 50 euró/fő lenne. Természetesen minél többen igénylik annál kedvezőbb az ára.

0. ESTI SZÁLLÁS A TÚRA INDULÁSA KÖZELÉBEN

Amennyiben igényelnél szállást az ún. nulladik estére, vagyis a túra indulása előtti éjszakára az indulása pont közelében, úgy abban az esetben ezt jelentkezéskor az űrlap kitöltésénél kényelmesen megteheted. Nincs más dolgod mint bejelölni, hogy igényelsz szállást és mi már intézzük is azt neked!

TÚRA JELLEGE TÚRA JELLEGE

EGYIRÁNYÚ TÚRA

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
5 nap / 4 éjszaka
5 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2019. Sep. 06.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Palics (SRB) / Zágráb (CRO)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: 1700 km
Napi szakaszok: 290 - 400 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 7 - 8 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
A teljes túra aszfaltozott úton vezet. Az útvonal főleg kanyargós hegyi és tengerparti szakaszokból áll, kombinálva fő- és alsóbbrendű utakkal.
Szállás(ok)
Kiváló minőségű, kényelmes, komfortos szállodákban, helyi jellegeknek megfelelően.
Érintett látványosságok
Durmitor hegység, Tara kanyon, Kotori öböl, Dubrovnik, Ston, Biokovo nemzeti park, Trogir, Knin, Velebit hegység, Adriai tenger vidéke
Ajánlott tudásszint
Az útvonal legtöbbször jó minőségű aszfaltozott úton vezet, mely tartalmazz több kanyargós szakaszt. Minimum 8000 kilométeres vezetői tapasztalat megléte szükséges.
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖZEPES
UTAK MINŐSÉGE:
HEGYVIDÉK: 60%
SÍK TEREP: 40%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Azoknak a motoros túrázóknak akik szeretnének egy fantasztikus motoros utazáson részt venni, ahol főleg a motorozás van előtérbe helyezve. Természetesen megtekintésre kerülnek a kihagyhatatlan adriai óvárosok. Ezt a túrát minden motorosnak ajánljuk aki még ősszel szeretne egy fantasztikus túrán részt venni.
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!