USA – Nyugati part motoros túra 2019. október 17. és november 2. között

USA | KALIFORNIA | NEVADA | UTAH | ARIZONA

Fedezd fel az Egyesült Államok nyugati partját, nemzeti parkjait, legszebb és leghíresebb útjait! Téged is vár a végtelen sivatagi táj, a nyüzsgő városok, a hatalmas kanyonok és magas hegyek!


Gyere velünk és ismerd meg a vadnyugat legszebb vidékeit egy általad választott motoron! Várnak rád a magányos sivatagok, élénk városok, mély kanyonok és magas hegyek - ezen a 17 napos motorostúrán mindent látni fogsz maiért érdemes ide látogatni. Megnézzük az Egyessült Államok délnyugati vidékének látványosságait: Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Death Valley, Yosemite, Zion, Joshua Tree, történelmi 66-os út, Los Angeles, Las Vegas és San Francisco. A vadnyugati fantasztikus tájai és útjai után vár még rád a csendes-óceáni út, vagyis az 1 számú főút. Ezzel a szakasszal koronázzuk meg a túra utolsó szakaszát, mely áthalad a Big Sur-on, majd az elefánt fókák pihenő helyén.

A túra során eltölthetsz egy pihenőnapot Los Angeles, Las Vegas és San Francisco nyüzsgő városokban is, ahol a megismerkedhetsz az amerikai életstílussal.

A kékes-zöld csendes-óceán vidékét, a vöröses-barna sivatagi tájakat és a tiszta kék égboltot egy nagyszerű útba csomagoltuk. Ha látni szeretnéd a délnyugati vidék legjobb és legszebb helyeit akkor ez a túra neked készült.


Részletes napi program

1. nap: Érkezés az Egyesölt Államokba, Los Angelesbe

Ezen a napon utazunk az Egyesült Államokba, Los Angelesbe (1 átszállással). Megérkezés után a reptérről a transzfer buszokkal a szállodába megyünk, ahol elfoglaljuk a szobákat majd tartunk egy túra ismertetést, hogy felkészülten vághass neki a vadnyugati kalandnak.

Természetesen jelentkezéskor dönthetsz úgy is, hogy egyénileg szervezed meg a kiutazásodat az Egyesült Államokba.

2. nap: Los Angeles (CA) - Akklimatizáció és városnézés

Egy fárasztó utazás után mindenkinek jól esik a pihenés, arról nem beszélve hogy hozzá kell szokni a 9 órás időeltolódáshoz is. Ezért ezt a napot arra szántuk, hogy megpróbálj valamelyest hozzászokni a helyi időhöz. Természetesen nem kell egész nap a szállodában ücsörögni, hiszen számtalan módját választhatod a város felfedezésének. Megnézheted San Monicát, Hollywoodot, a Universal filmstúdiót, sétálhatsz a hírességek sétányán (Walk of Fame).

Ezt a napot arra szántuk hogy kellőképpen rá tudj hangolódni az Egyesült Államokra.

3. nap: Los Angeles (CA) - Pal Springs (CA)

Reggeli után a csomagjainkkal együtt a motorkerékpár kölcsönző céghez megyünk átvenni a motorokat az utazáshoz. Azon csomagokra melyekre nincs szükséged a bérlő cég raktárában hagyod a többit pedig a kísérő járműbe pakolod. Ezen a túrán egy jármű kíséri a csapatot ami a csomagokat szállítja, technikai segítséget nyújt és igény esetén utasokat is szállít végig a túra útvonalán.

Los Angeles nyüzsgő forgatagát és autópályáit magunk mögött hagyva nyugati majd keleti irányba indulunk útnak egy fantasztikus hegyi szerpentinen a Elsinore-tó felé. Itt tartunk egy ebédszünetet, majd ismét várnak ránk még szuperebb hegyi utak, melyek a San Bernardino nmezeti erdőn keresztül vezetnek majd bennünket. A nap végére Palm Springsbe érkezünk meg egy látványos úton. Az éjszakát ebben a városban töltjük ahol pálmafák és izgalmas éjszaki élet fogad.

4. nap: Pal Springs (CA) - Laughlin (NV)

A mai napon elhagyva Palm Sprigset teszünk egy kört a Joshua Tree (Jozsué-pálmaliliom) nemzeti parkban, ahol bizarr sivatagi pálmák és fantasztikus sziklaképződmények várják, hogy megcsodáld. Innét Tewntynine Palms felé haladunk, mely már a Mojave sivatag kietlen vidékén található.

A folytatásban rátérünk a legendás és történelmi 66-os útra, ahol híres Roys-nál Amboy-ban tarunk is egy kis pihenőt. Itt elkészítheted első 66-os úti fényképeid.  A nap hátrelévő részében a 66-os úton fogunk haladni, átszeljük a sivatagot, majd az államhatárt és megétkezünk Nevadába, Laughlinba. Utunk során itt találkozol először olyan szállodával melyben kaszinó is üzemel, hiszen ez a város is a szerencsejátékokról ismert.

5. nap: Lauglin (NV) - Flagstaff (AZ)

Folytatjuk utunk a legendás 66-os úton átlépve egy újabb államhatárt, és immár Arizona útjain haladva. Megállunk Oatman városkában ami valamikor egy aranyásó tábornak indult, ma az autentikus kinézetéről és a szabadon flangáló szamarakról híres. A folytatásban érintjük Kingman városkát, mely a történelmi 66-os út szívének tekinthető, hiszen a leghosszabban megmaradt eredeti út közepén található.

Tovább haladunk keleti irányba, érintjük a legendás Hackberry-t, majd áthaladva Hualapai Indián rezervátumon, az  autentikus Seligman városkát, ahol az ebédidőt töltjük. Itt beszerezheted a legendás útról a szuveníreket is. A folytatásban Flagstaff városkáig megyünk ahol az éjszakát fogjuk tölteni.

6. nap: Flagstaff (AR) - Kayenta (AR)

Reggel a Grand Canyon déli pereme felé vesszük az irányt. Tusayan felől közelítjük meg, ahonnét a helikopter túrák is indulnak, így aki szeretné a levegőből is látni ezt a természeti csodát annak alkalma nyílik rá. (Előzetes foglalás szükséges!) A kanyon déli peremén nyugatról keleti irányba haladva felkeressük a legjobb és a legszebb kilátást kínáló pontokat, hogy kellőképpen megcsodálhasd a méreteit.

A keleti kapunál hagyjuk el a Grand Canyon nemzeti parkot, hogy a Monument Valley felé haladjunk tovább. Megérkezünk a  Navajo Indiák földjére, ahol elkápráztat a klasszikus vadnyugati táj, a végtelenbe meredő  vörös homokkő szikláival. Ez a tájkép egyedülálló talán ez egész világon. Nem csoda hogy számtalan Western film forgatási helyszínéül szolgált. Az éjszakát ezen a vidéken fogjuk tölteni.

7. nap: Kayenta (AR) - Bryce Canyon (UT)

Keresztül haladunk a Monument völgyön és természetesen megállunk olyan fénykép helyszíneken mint a Forrest Gump pont – a filmben ezen a ponton fejezi be a hosszan tartó futást és a háttérben a völgy mesés sziklái látszódnak.

A folytatásban áthaladunk az Istenek völgyén, ahol vár ránk némi murvás útszakasz. Majd a Glan kanyon és a Canyonlands nemzeti park elképesztő vörös sziklaformáció között haladunk. A folytatásban a Capitol Reef nemzeti park déli csúcsán keresztül haladva, néhol 3000 méteres magasságban, érkezünk meg a túránk egyik legszebb látványosságához a Bryce kanyonhoz. Itt megnézzük a naplemente pontról a kanyon színes sziklaképződményeit, majd Bryce városkában töltjük az éjszakát.

8. nap: Bryce Canyon (UT) - Las Vegas (NV)

Amennyiben valamiért későn rékeztünk meg előző nap, akkor reggel fogjuk meglátogatni a Bryce Canyon mesés sziklaformációit.
A folytatásban utunk során az egyik legszebb természeti képződményt keressük fel, ami a Zion nemzeti park. Itt fantasztikus sziklaformációk, színek és a fények játékában gyönyörködhetsz. A keletitől a nyugati kapuig egydül fogsz végigmenni, így ott állsz meg fotózni ahol csak szeretnél.

A parkból kiérve megállunk ebédelni egy igazán autentikus vadnyugati étteremben, majd tűzföldön keresztül érkezünk meg a szerencsejáték, neon fények és a szórakozás világába, Las Vegasba. Motorokkal végigmegyünk a fő utcán (stripe) mielőtt megérkeznénk a szállodánkba.

9. nap: Las Vegas (NV) - pihenőnap - fakultatív program

Ez a nap a pihenésé, amikor dönthetsz úgy hogy semmit sem csinálsz. Kipróbálhatod a szerencséd, sétálhatsz a Stripe-on, megnézheted a többi szállodát, bérelhetsz egy vagány sportkocsit és furikázhatsz a városban, vagy amit csak akarsz.  a lényeg TE döntöd el mi legyen!

Természetesen mi is kínálunk neked programot, mégpedig egy délelőtti laza gurulást. Felkeressük a Hoover gátat, mely Nevada és Arizona állam határán fekszik, majd motorozunk egyet a Mead tó vidékén.

Las Vegasban szinte minden napra jut egy világsztár fellépése, így ha szeretnél részt venni egy ilyen műsoron akkor azt jelezd nekünk a jelentkezési űrlapon.

10. nap: Las Vegas (NV) - Bishop (CA)

Búcsút intünk Las Vegasnak és nyugat felé haladunk tovább. a világ egyik legmelegebb pontján keresztül, a Halál völgyén – Death Valley. Ez a völgy szinte árnyéktól mentes, az erodált kőzetrétegei érdekes színekben pompáznak majd utunk mentén. A Zabriskie pontnál meg is állunk, hogy meg tudd örökíteni ezt a csodás természeti látványosságot.

Ezen a napon fogsz motorozni közel 100 méterre a tengerszint alatt, majd a Sierra Nevada lábához fogsz megérkezni a nap végére , Bishop kisvárosba mely közel 1300 méteres magasságban fekszik a tengerszint fölött.

11. nap: Bishop (CA) - Yosemite nemzeti park (CA)

Reggel Bishop-ból indulunk útnak északi irányba, majd átkelünk a hírhedt Tioga hágón, hogy elérjük a nemzeti parkok ősanyját, a Yosemite nemzeti parkot. A Yosemite szó indán eredetű és grizzlyt jelent.

A parkban kanyargós gránit kanyonokon keresztül fogunk haladni. Néhol nagy figyelmet igénylő szerpentinek várnak rád, de ígérjük nézelődni is lesz időd. Hidd el, amikor ott leszel a park el fog kápráztatni a látványával. Épp oly gyönyörű, vad, szelíd, gazdag és nagyszerű lesz mint ahogyan az most elképzeled.

Áthaladva a parkon nyugati oldalán a Fish Camp környékén fogunk éjszakázni.

12. nap: Yosemite nemzeti park (CA) - San Francisco (CA)

Ma egész nap Nyugat felé fogunk haladni, a cél San Francisco. A Yosemite nemzeti parkból egy szuper szerpentinen fogunk leereszkedni, a kaliforniai Gold Rush (Aranyláz) megyébe. Átszeljük a réig kis bányászvárosokat mint pl. Groveland, mielőtt elereszkednénk Old Priest Grade kanyargós útjain.

A folytatásban Marin megye, USA leggazdagabb megyéje, felé haladunk tovább. Itt mindenben lesz részed: látványos luxus, természeti szépség, napsütés, homokos strand, magas hegyek. Ehhez át kell kelnünk a San Rafael felé hídon, amit a helyiek hullámvasútnak becéznek.

Mielőtt megérkeznénk San Franciscoba, előtte még megnézzüka híres Golden Gate hidat, majd át is kelünk rajta. Szállásunk a város híres kikötő részén lesz.

13. nap: San Francisco (CA) - Piehnő nap

Ez a nap ismét egy pihenő nap, amikor TE döntöd el mit szeretnél csinálni.

Ezen a napon élvezheted San Francisco egyedülálló jellegét, mely  európai hangulattal várja az oda látogatókat.

Részt vehetsz egy városi buszos túrán, vagy utazhatsz a híres “villamossal” (Cable Car), sétálhatsu a North Beach-en, a kínai negyedben vagy a Union Squere környéken. Esetleg egy hajós kirándulás keretein belül meglátogathatod a híres börtön szigetet az Alcatrazt.

Bárhogy is legyen a lényeg hogy ezen a napon is jól érezd magad.

14. nap: San Francisco (CA) - Monterey (CA)

Ma Délnek fogunk haladni a híres csendes-óceáni úton, vagyis az 1 számú főúton, mely a Csendes-óceán kaliforniai partvidékét öleli fel – innen veszi kezdetét a világ egyik legjobb motoros útvonala

A következő néhány napban a lenyűgöző látványt nyújtó part menti úton fogunk haladni, nagyon sok megállóval ahonnét mesés fotókat lehet majd készíteni.

Első napi cesndes-óceáni utunk megállója Montereyben lesz, ahol meglátogathatod a város leghíresebb részét, a  Cannery Row-t, ahol a híes tengeri aquarium is található.

Ezenkívül a város az otthona a híres Laguna Secai versenypályának is.

15. nap: Monterey (CA) - Pismo Beach (CA)

Folytatjuk utunk a mesés 1 számú főúton,  Big Sur partvidék szikláinak a szélén – 150 kilométernyi meredek sziklás partvidéken haladunk keresztül. Utunkat vörösfenyő ligetek és folyó kanyonok keresztezik. Megcsodálhatjuk ahogy a Santa-Lucia hegység kiemelkedik a kékes-zöld óceánból. Áthaladunk sziklákat összekötő viaduktokon.

Megállunk az elefánt fókák pihenőhelyénél, ahol egy karnyújtásnyira lesznek tőlünk az állatok.

A nap végére Pismo Beach homokos partjára érkezünk meg. Ezek után elmondhatjuk majd, hogy egy fantasztikus motoros napon vagyunk túl.

16. nap: Pismo Beach (CA) - Los Angeles (CA)

Ezen a napon egy kicsit eltávolodunk a csndes-oceáni partvidéktől, hogy a nap első felében a Los Padres erdőség és hegyvidék mesés szerpentinjeivel ismerkedj meg.

Az ebédidőt Ojai-en fogjuk tölteni majd visszatérünk az óceán partjára Malibu felé vesszük az irányt. Itt egy rövid pihenőt iktatunk be, hogy megcsodálhasd hol élnek a világsztárok.

A folytatásban Santa Monica híres mólóját ejtjük útban, ahol a 66-os út véget ér. itt készítünk egy-két fényképet mielőtt bele vetnénk magunkat Los Angeles zsúfolt közlekedésébe.

Visszatérünk a motorkölcsönző cég központjába, ahol a motorokat leadjuk, az otthagyott csomagokat felvesszük és a reptéri szállodába megyünk ismét, ahonnét a túrát megkezdtük.

17. nap: Hazautazás az Egyesült Államokból, Los Angelesből (CA)

Minden jónak vége szakad egyszer, így ennek a túrának. Kb. 4500 kilométer megtétele után, búcsút kell inteni az Egyesült Államoknak és haza kell utazni. Vár még rád egy hosszú repülés, mely után fáradtan, de életre szóló élményekkel gazdagabban érkezel haza.

Vedd figyelembe hogy a 9 órás időeltolódás következtében másnap fogsz hazaérkezni!

FIGYELEM! A meghirdetett útvonal irányának a megfordítására és annak kisebb módosítására a jogot fenntartjuk!


Euro_icon_32 MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROS - BÉRELT MOTORRAL
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 4470
doubleMOTOROS UTASSAL - BÉRELT MOTORRAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 7270
singleMOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - BÉRELT MOTORRAL
(Motoros egyedül egy szobában)
€ 5500

Részvételi díj fizetési instrukciók és feltételek

Részvételi díj tartalmazza:

 • Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban, az amerikai jellegeknek megfelelően (3 – 4 csillagos szállodák)
 • Minden nap reggelit*
 • 1. kategóriába tartozó motorok bérleti díját, mérföld megkötés nélkül
 • Alap biztosítást a bérelt motorokra
 • Repülőjegy árát Los Angelesbe oda-vissza útvonalra
 • Kísérő jármű szolgáltatást, mely a csomagokat (1 nagyméretű csomag személyenként) és igény szerint az utasokat szállítja
 • Belépőt az összes érintett nemzeti parkba – Yosemite, Zion, Bryce Canyon, Grand Canyon, Joshua Tree, Lakeshore
 • Parkolások díját
 • Egy ismerkedő vacsorát a túra indulása előtt
 • Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
 • Ajándékcsomag
 • Túra vezetést

*Kivételt képezhetnek olyan szállodák ahol nem lehet megoldani a csoportos reggeli foglalást, mint pl. Las Vegas


Nem tartalmazza a részvételi díj:

 • Üzemanyag
 • Italfogyasztás
 • Vacsorákat
 • Baleset és utasbiztosítás
 • Esetleges kauciót (depozit) a bérmotorra
 • Kiegészítő biztosítás bérmotorra – ZERŐ-RISK, COVER-ALL
 • Kauciót (depozit) a szállodákban
 • Személyes szükségleteket
 • Minden szolgáltatás ami nem lett említve a tartalmazza részben

bringYourOwn1 BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Ezen a túrán bérmotorok állnak a résztvevők rendelkezésére. A bérleti díjaik alapján kategóriákba gyűjtöttük őket. Az 1. kategóriába tartozó motorok bérletét tartalmazza a részvételi díj. Amennyiben más kategóriába tartozó motort szeretnél választani, azt könnyedén megteheted a jelentkezési űrlapon. FIGYELEM! A motorok korlátozott számban elérhetőek és nem biztos hogy az általad választott motort tudjuk biztosítani a túra idejére! Kategórián belül elérhetőek más motorok is melyek itt nem lettek felsorolva!

1. KATEGRÓIA - A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA A BÉRLETI DÍJAT

 • Honda Shadow 750
 • Suzuki Intruder 800
 • Harley-Davidson Sportster 883
 • Yamaha 950 Tourer
 • Indian Scout
 • Yamaha XVS 1300
 • Harley-Davidson Sportster 1200
 • BMF F800GT
 • Vagy a kategóriának megfelelő fentiekhez hasonló típus

2. KATEGÓRIA - BÉRLETI FELÁR A TELJES TÚRÁRA 280 EURÓ ÖSSZESEN

 • Harley-Davidson Heritage
 • Harley-Davidson Road King
 • Vagy a kategóriának megfelelő fentiekhez hasonló típus

3. KATEGÓRIA - BÉRLETI FELÁR A TELJES TÚRÁRA 420 EURÓ ÖSSZESEN

 • Indian Chief Vintage
 • Harley-Davidson Ultra Glide
 • Harley-Davidson Street Glide
 • Indian Road Master
 • Honda GL1800 Goldwing
 • BMW R1200RT
 • BMW R1200GS
 • Vagy a kategóriának megfelelő fentiekhez hasonló típus

A részvételi díj nem tartalmazza a bérlés során felmerülő egyéb költségeket: kaució (depozit), esetleges külön megkötendő biztosítás (ZERO-RISK), esetleges tárolódobozok bérleti díját, stb.

SZEMLÉLTETŐ INFORMÁCIÓÉRT A MOTOROKRÓL KATTINTS IDE!

KÍSÉRŐ AUTÓ

A túra során biztosítunk kísérő autót, mely a csomagokat fogja szállítani az út során, ezenkívül technikai segítséget nyújt amennyiben szükséges (defekt, műszaki probléma, stb.)

Lehetőség van arra is, hogy utasok a kísérő autóban utazzanak, akár a teljes útvonalon, vagy csak egyes szakaszokon. Ezt meg kell adni a jelentkezési űrlapon! Az utasok számra a férőhelyek limitáltak - max. 6-8 hely áll rendelkezésre ilyen célra!

A csomagok száma limitált amit a kísérő autóba lehet betenni. Ez személyenként 1 csomag! A mérete függ a résztvevők számától, de min. 1 nagyméretű kézipoggyász!

MOTOROS RUHÁZAT

A motoros túrán a saját motoros felszerelés használata javasolt. A bérlő cégek általában csak kabátot és valamilyen bukósisakot biztosítanak, melyek hideg idő esetén nem elégségesek.

A motoros ruházat mellé mindenképpen ajánlatos meleg alsó ruházatot is hozni, mivel a hegyvidéken reggelente tud hővös - hideg lenni.

Az eső ruhát sem szabad elfelejteni, hiszen eső bárhol, bármikor lehet ez alól ez a túra sem kivétel.

BEUTAZÁS AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBA

 • Érvényes útlevél - Az útlevél érvényessége legalább az USA-ban való tartózkodás időtartamára szóljon.
 • ESTA (Electronic System for Travel Authorization) beutazási engedély vagy vízum birtokában

FIGYELEM! A beutazási engedélyt mindenki egyénileg kell, hogy igényelje!

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően (amennyiben a létszám megköveteli) 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

UTAZÁS A TÚRA KEZDŐPONTJÁHOZ REPÜLŐVEL

Ezen a túrán szükséges repülős utazás igénybevétele a  túra kezdőpontjához, ami jelen esetben Los Angeles lesz az Amerikai Egyesült Államokban. Amikor jelentkezel erre a túrára el  kell döntheted, hogy szervezetten a túraszervező szervezésében vagy  egyénileg saját szervezésben utazol a kezdőponthoz. (pl. Angliából vagy más országból jössz, esetleg több időt szeretnél abban az USA-ban tölteni, stb.)

Kérlek vedd figyelembe, hogy a repülőjáratok időpontja változhat, így nekünk is változtatni kell az indulás időpontját. Ez azt jelenti hogy max. 1 vagy 2 nappal indulhatunk előbb illetve később. Természetesen ez nagyon ritkán fordul elő, de ha erre a túrára jelentkezel ezt is számításba kell venned!

Az aktuális poggyász méretekről a repülőjegyek véglegesítésekor kapsz információt. Alapból egy feladott poggyászt, egy kézipoggyászt és egy kisméretű kézipoggyászt lehet vinni utasonként.

TÚRA JELLEGE TÚRA JELLEGE

KÖRTÚRA

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

A jelentkezők felső (max.) határa: 12 motoros  (Az utas nem számít bele!)


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
17 nap / 16 éjszaka
14 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2019. Apr. 30.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Los Angeles (USA) / Los Angeles (USA)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: kb. 4500 km
Napi szakaszok: 250 - 450 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 6 - 7 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
A teljes túra aszfaltozott úton vezet. Az útvonal főleg kanyargós hegyi és tengerparti szakaszokból áll, kombinálva fő- és alsóbbrendű utakkal.
Szállás(ok)
Kiváló minőségű kényelmes, komfortos szállodákban, a nélkülözhetetlen Andalúz hangulattal.
Érintett látványosságok
Joshua Tree NP, Történelmi 66-os út, Oatman, Seligman, Grand Canyon, Istenek völgye, Monument Valley, Bryce canyon, Zion NP, Hoover gát, Las Vegas, Halál völgy (Deth Valley) Yosemite NP, Golden Gate híd, San Francisco, Csened-oceáni út, Big Sur, Malibu, Santa Monica, Hollywood
Ajánlott tudásszint
A teljes túra jó minőségű aszfaltozott úton vezet, enyhe ívű kanyarokkal, melyeket könnyű kezelni. Minimum 5000 kilométeres vezetői tapasztalat megléte szükséges.
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖNNYŰ
UTAK MINŐSÉGE: KIVÁLÓ
HEGYVIDÉK: 60%
SÍK TEREP: 40%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Azoknak akik szeretnének egy nem mindennapi motoros túrán részt venni. Szeretnék megismerni az Egyesült Államok nyugati rész.t, mesés nemzeti parkjait, nyüzsgő városait. Mindenkinek ajánljuk aki vágyik az új megismerésére.
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!