Zakopane – Malopolska motoros túra 2019. augusztus 17. és 20 között

SZLOVÁKIA | LENGYELORSZÁG

 

Egy mesés motoros túra a Tátra hegység és Kis-Lengyelország – Malopolska – legszebb részeire! Gyere velünk és fedezd fel ezt a régiót is!


Zakopane a legmagasabban fekvő lengyel város, és egyben az ország egyik legfelkapottabb turisztikai célpontja. Kis-Lengyelország Lengyelország egyik történelmi régiója az ország déli részén. A helyiek csak Małopolskanak nevezik, hegyes és fennsíkos területe rengeteg látnivalóval várja az ide érkezőket.

A túra Budapest (Magyarország) környékéről veszi kezdetét és Szlovákiában az Alacsony-Tátra vidéke felé vesszük az irányt. Innét a Magas-Tátrába, Zakopaneba megyünk ahol 2 éjszakát fogunk eltölteni, valamint egyet Krakkó festői szépségű városban. Innét járjuk be Kis-Lengyelország legszebb részeit. Meglátogatjuk Nedec várát, Debont, a Wieliczkai sóbányát, valamint ellátogatunk Auschwitzba is.

Ez a mindössze 4 napos motoros túra egy kitűnő kikapcsolódást és felejthetetlen motoros élményeket biztosít neked! Tarts hát velünk TE is!


Részletes napi program

1. nap: Budapest (HUN) - Zakopane (POL)

 

A motoros túra Budapest (Magyarország) környékéről fog indulni. Az első napon Szlovákián keresztül Zakopane felé vesszük az irányt. Szlovákiában motorozunk a 66-os úton Besztercebánya felé, majd az Alacsony-Tátrában fogunk kicsit tekeregni. Egy kis pihenőt tartunk Donovalyban. Innét mesés hegyvidéken fogunk haladni a Magas-Tátrába, lengyelországi szálláshelyünkig Zakopaneban. Itt töltjük az első és utolsó éjszakát ezen a túrán.

 

2. nap: Zakopane (POL) - Krakkó (POL)

 

Reggeli után útnak indulunk első napi Kis-Lengyelország túránknak. Első utunk a Dunajec völgyében található, a folyó fölé magasodó sziklán található Nedec vára. Innét az sekowai fatemplomhoz megyünk, mely szerepel az UNESCO világörökség listáján. A folytatásban megnézzük Debno várát, majd a Wieliczkai sóbányát. Innét már közel lesz a szállásunk, hiszen ezen a napon Krakkó vár bennünket, az egyik legszebb lengyel város, ahol a múlt és a jelen szorosan összekapcsolódik. Megérkezésünk után mindenki felfedezheti magának.

 

 

3. nap: Krakkó (POL) - Zakopane (POL)

Reggel indulás ismét útnak indulunk, hogy először egy zarándokhelyet látogassunk meg, ami nem más mint Kalwaria Zebrzydowska mely szintén szerepel az UNESCO világörökség listáján. Majd Auschwitzba látogatunk el, mely a II. világháborúban a legnagyobb  koncentrációs tábor volt a megszállt Európa területén, ahol egész népek kiirtására irányuló terveket valósítottak a meg. Innét a Sziléziai Beszkideken keresztül tartunk ismételten Zakopaneba mely ezen a túrán az utolsó szállásadó városunk lesz.

4. nap: Zakopane (POL) - Budapest (HUN)

Reggel búcsút intünk Zakopanenak és egyúttal Lengyelországnak is. Újból Szlovákiában fogunk haladni. A Magas-Tátrából az Alacsony-Tátrába megyünk majd szépen lassan búcsút intve a hegyvidéknek ismételten Magyarország és Budapest felé haladunk, ahol a túra véget fog érni.


Euro_icon_32 MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

twinMOTOROS
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
€ 300
doubleMOTOROS UTASSAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
€ 540
singleMOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN
(Motoros egyedül egy szobában)
€ 370

Részvételi díj fizetési instrukciók és feltételek


Részvételi díj tartalmazza:

  • Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően
  • Minden nap reggelit, összesen 3
  • Minden nap vacsorát, összesen 3
  • Belépőjegy árát a Wieliczkai sóbányába
  • Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
  • Ajándékcsomag
  • Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:

  • Baleset és utasbiztosítás
  • Üzemanyag
  • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza


bringYourOwn1 BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén. 

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

TÚRAVEZETŐK TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően (amennyiben a létszám megköveteli) 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS

Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót biztosítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között! Pl. ha 10 motoros igényli akkor ennek a szolgáltatásnak a díja kb. 50 euró/motoros lenne. Természetesen minél többen igénylik annál kedvezőbb az ára.

TÚRA JELLEGE TÚRA JELLEGE

KÖRTÚRA

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)


Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ

Túra részletek

DátumIdőtartam
4 nap / 3 éjszaka
4 vezetéssel töltött nap
Jelentkezési határidő
2019. Jul. 31.
Résztvevők
Min. 6 jelentkező szükséges a túra megrendezéséhez (Az utas nem számít bele!)
KATTINTS IDE A RÉSZTVEVŐK LISTÁJÁHOZ
Kezdete/Vége
Budapest (HUN) / Budapest (HUN)
Túra távja Túra távja
Teljes táv: kb. 1400 km
Napi szakaszok: 300 - 350 km
Napi átlag vezetéssel töltött idő 6 - 7 óra
Útvonal jellegeÚtvonal jellege
A teljes túra aszfaltozott úton vezet. Az útvonal főleg kanyargós hegyi utakon vezet, kombinálva fő- és alsóbbrendű utakkal.
Szállás(ok)
Kiváló minőségű, kényelmes, komfortos szállodákban, helyi jellegeknek megfelelően.
Érintett látványosságok
Alacsony-Tátra, Magas-Tátra, Zakopane, Nedec, Debno, Gmina Sekowa, Wieliczka, Malopolska, Willa Koliba, Tátra múzeum
Ajánlott tudásszint
A teljes túra jó minőségű aszfaltozott úton vezet, enyhe ívű kanyarokkal, melyeket könnyű kezelni. Minimum 5000 kilométeres vezetői tapasztalat megléte szükséges.
TÚRA NEHÉZSÉGE: KÖNNYŰ
UTAK MINŐSÉGE: ÁTLAGOS
HEGYVIDÉK: 80%
SÍK TEREP: 20%
NAPI ÁTLAG LÁTVÁNYOSSÁG
TÖRTÉNELEMI/KULTÚRÁLIS NEVEZETESSÉGEK
Kinek ajánljuk ezt a túrát
Azoknak ajánljuk kik szeretnek hegyi tájakon és utakon motorozni. Megismerkedni a Tátra hegységgel, Lengyelország egyik legszebb régiójával, Kis-Lengyelországgal. Ez a túra vegyesen tartalmazza a motorozás és nézelődés egyvelegét.
Egyedi túra igény
Tetszik az általunk meghirdetett túra? De nem jó az időpont, vagy egyedül szeretsz nekivágni, esetleg a barátaiddal mennél egy másik időpontban? Nem gond! Csak kattints az alábbi linkre, töltsd ki az űrlapot, küld el és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!