LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK

Amennyiben az űrlap nem működne megfelelően kérlek írj üzenetet az [email protected] e-mail címre.

Kapcsolatba léphetsz velünk telefonon is a következő számokon:

 • +381-63-660-540
 • +381-63-692-719

Regisztrált iroda:

MotoAvantura Tours Ltd.
Corner Chambers
590a Kingsbury road
Birmingham
B24 9ND United Kingdom
Company No. 10054891

Központ:

MotoAvantura Tours Ltd.
Marka Oreskovica 17a
24413 Palics
Szerbia (Vajdaság)
E-mail: [email protected]
www.motoavantura.com

Contact us


Montenegró motorosszán túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Montenegró motorosszán túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Motorosszán túra a Madarasi Hargitán túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Motorosszán túra a Madarasi Hargitán túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Kanári-szigetek túrára jelentkezettek listája

D.Peti (Egyedül);Róka (Utassal);Antonió (Egyedül);Frici (Utassal);Doki (Egyedül);Jozef (Utassal);Vili (Egyedül);Jani (Egyedül);Zo (Utassal);Grezo (Egyedül);Feri (Utassal);Eiven (Egyedül);Gyuszi (Egyedül);Laci (Egyedül);Balazs (Utassal);Teo (Egyedül);Roys (Egyedül);Jani 55 (Egyedül);


Résztvevők száma: 18

×
Általános utazási és részvételi feltételek - ÁSZF

Általános utazási és részvételi feltételek - ÁSZF

 

Ezek az általános utazási és részvételi feltételek egy szerződéses megállapodást képeznek a motoros túra szervező MotoAvantura Tours Ltd. (túraszervező) és a túrára jelentkező között (résztvevő). Ezen megállapodás elfogadása nélkül nem lehet érvényes jelentkezést (foglalást) elfogadni. Kérjük, figyelmesen olvasd el, mert elfogadása után az alább leírtak alapján fogunk eljárni.

 

 1. Jelentkezés a túrára

1.1 A meghirdetett túrára elektronikus úton a www.motoavantura.com internetes oldalon, az adott túra jelentkezési űrlapjának kitöltésével lehet jelentkezni. E-mailben vagy telefonon csak a jelentkezési szándékot lehet jelezni! Ebben az esetben a túrszervező felveszi a kapcsolatot a résztvevővel, hogy segítse a jelentkezés lebonyolításában. Az emailben vagy telefonon történő jelentkezést figyelmen kívül hagyjuk amennyiben a résztvevő nem töltötte ki a jelentkezési űrlapot.
1.2 A résztvevő csak valós (hiteles) adatokkal tud jelentkezni a túrára. Valótlan adatok megadása esetén a túraszervező semmisnek tekinti a jelentkezést.
1.3 A sikeres jelentkezésről a túraszervező egy visszaigazoló email üzenetet küld a jelentkezéskor megadott email címre. Ez az üzenet tartalmazza a jelentkezéskor megadott adatokat.

 

 1. A túrán való részvétel

2.1 A résztvevő a túrán saját felelőségére vesz részt. A résztvevő magatartásából, vezetési stílusából adódó problémák miatt a túraszervező felelőséget nem vállal.
2.2 A túrán a résztvevően kipihenten, egészségesen (betegségtől, sérülésektől mentesen) kell részt vennie. Amennyiben a résztvevő fáradtan vagy betegen vesz részt a túrán, az abból adódó problémák miatt a túraszervező felelőséget nem vállal.
2.3 A motor mellyel részt kíván venni mindég kifogástalan állapotban kell hogy legyen – gumik, lánc, lámpák, rendszám, stb.
2.4 A résztvevő járműve (motorkerékpár) mellyel részt vesz a túrán megfelelő műszaki állapotúnak kell lennie, rendelkeznie kell érvényes forgalmi engedéllyel és  műszaki vizsgával. Ezek hiányából adódó problémákért a túraszervező felelőséget nem vállal.
2.5 A résztvevő a túrán megfelelő védő felszerelésben (protektoros kabát és nadrág, boka védelemmel ellátott lábbeli, Európai normáknak megfelelő bukósisak) vesz részt. Ezek hiányából adódó sérülések és problémák miatt a túraszervező felelőséget nem vállal. Pólóban, rövid nadrágban, papucsban, félmeztelenül megjelenő résztvevőt a túraszervező kizárhatja a túráról.
2.6 A résztvevő az utazáshoz szükséges érvényes okmányokkal – útlevél, személyi igazolvány, vezetői engedély, forgalmi engedély, KGFB biztosítás, a kötelező biztosítást igazoló zöld kártya  - vesz részt a túrán. Ezek hiányából adódó bírság és probléma miatt a túraszervező felelőséget nem vállal.
2.7 A résztvevő saját felelősége utas és baleset biztosítása megkötése a túrára. Ennek hiányából adódó költségek és probléma miatt a túraszervező felelőséget nem vállal.
2.8 A résztvevő a túraszervező által megjelölt találkozási pontra egyénileg érkezik meg. Lehetőségek szerint a megjelölt időpontig. Amennyiben a résztvevő késik úgy azt köteles a túraszervező által megjelölt elérhetőségen értesíteni legkésőbb az indulásra megjelölt időpontig (óra és perc).  A nem jelentett késésből adódó problémák miatt a túraszervező felelőséget nem vállal.
2.9 A résztvevő garantálja hogy a napi szakaszok teljesítése közben alkoholt és tudatmódosító szert nem fogyaszt, illetve a napi szakasz megkezdésekor nem áll alkohol és tudatmódosító szer befolyásoltsága alatt. Amennyiben a résztvevőről bármelyik előzőleg említett állapot megállapítást nyer a túraszervező azonnal kizárja a túráról a résztvevőt. A túrszervező alkoholos és tudatmódosító szeres befolyásoltságból származó problémákért, büntetésekért felelőséget nem vállal.
2.10 A résztvevőre a túra során érintett országok közlekedési szabályai vonatkoznak. Azok megszegéséért és az abból adódó bírságokért és problémákért a túravezető felelősséget nem vállal.

 

 1. A túra részvételi díj megfizetése

3.1 A túra indulási napjától számítva több, mint 45 napvan hátra: a résztvevő a jelentkezéstől számított 20 napon belül köteles a részvételi díj 15% -át mint előleget és a szévételi szándék megerősítést átutalni/befizetni a jelentkezéskor emailben megküldött részvételi díj fizetési instrukciók alapján.
3.2 A túra indulási napjától számítva kevesebb, mint 45 van hátra: a résztvevő a jelentkezéstől számított 20 napon belül, de legkésőbb 10 nappal a túra indulása előtt,  köteles a részvételi díj 100% -át, vagyis a teljes összeget átutalni/befizetni a jelentkezéskor emailben megküldött részvételi díj fizetési instrukciók alapján.
3.3 A résztvevő a részvételi díjat a fizetési instrukciókban megjelölt határidőig köteles befizetni/átutalni
3.4 A résztvevő számára a túraszervező csak előleg/teljes összeg befizetés/utalása utján tudja biztosítani a túrán
3.5 A résztvevő köteles emailben elküldenie a jelentkezéstől számítva 20 napon belül az előleg/teljes összeg befizetés/utalás igazolását
3.6 Amennyiben a résztvevő részéről a jelentkezéstől számítva 20 napon belül nem történik meg befizetés/utalás, ebben az esetben a túraszervező automatikusan törli a jelentkezését és erről a résztvevőt is értesíti elektronikus úton, emailben
3.7 Amennyiben a túra valamilyen okból meghiúsulna a túraszervezőnek kötelessége értesíteni a résztvevőt és a már beizetett összeg (előleg/teljes) sorsáról a résztvevő dönt. Dönthet úgy is hogy felhasználja a túraszervező egy másik túra részvételi díjába vagy kérheti annak visszafizetését is. Az utóbbi esetbena túraszervező köteles visszafizetni az előleget/teljes összeget a résztvevő számára 15 munkanapon belül.

 

 1. Szolgáltatások és árak

4.1 A túra részvételi díja és az abba foglalt szolgáltatások fel vannak tüntetve a túraszervező internetes oldalán
4.2 A résztvevő a túra részvételi díját és az abba foglalt szolgáltatásokat a túrára történő jelentkezéssel automatikusan elfogadja
4.3 Az alap részvételi díj egy résztvevőre vonatkozik kétágyas vagy franciaágyas szobabeosztással
4.4 Amennyiben a résztvevő kéri egyszemélyes szobahasználatot – egyágyas szoba – tud biztosítani a túraszervező. Ennek igénybevételéhez pótdíjat (felárat) kell fizetni az alap részvételi díjon felül
4.5 Sok esetekben az egyszemélyes szobahasználat (egyágyas) a túra alkalmával érintett szállodáknál korlátozva van. Ezért a túraszervező nem minden esetben tudja biztosítani a résztvevő számára az egyszemélyes elhelyezést. Ebben az esetben amennyiben a résztvevő már befizette annak pótdíját (felár) a túraszervező által visszafizetésre kerül, illetve nem kerül megfizettetésre.
4.6 Minden olyan szolgáltatás amit a részvételi díj nem tartalmaz, de a résztvevő igényt tart (kísérő autó, fakultatív programok, belépőjegyek), a részvételi díjon felül meg kell fizetnie a túraszervezőnek.
4.7 Egyes túrák részvételi díja tartalmaz olyan szolgáltatásokat melyek igénybevételétől a résztvevő a jelentkezés alkalmával elállhat – repülőjegy, kompjegy, szállítási szolgáltatások, vonatjegy. Ebben az esetben a túraszervező a nem igényelt szolgáltatás(ok) díjával csökkentet részvételi díjat küld a résztvevő részére
4.8 Felmerülhet olyan helyzet, hogy a túraszervező a megjelentetett útvonalat és szállásokat kénytelen megváltoztatni. Ebben az esetben a résztvevő részére a túraszervező köteles ugyan azt a minőségű szolgáltatást nyújtani, mint amit eredetileg meghirdetett. Ezért plusz költségeket, díjakat nem róhat ki a résztvevőnek

 

 1. Lemondási feltételek

5.1 A résztvevő a túra jelentkezési határidejéig írásban bármikor lemondhatja a részvételt díjmentesen. Telefonon tett lemondás nem elegendő!
5.2 Amennyiben a résztvevő részéről lemondó nyilatkozat a túra kezdő időpontjáig a túraszervezőhöz nem érkezik, abban az esetben a túraszervező a részvételi díj 100% -át számítja fel a résztvevő irányába.
5.3 A túra jelentkezési határidejéig: a résztvevő díjmentesen – lemondási díj nélkül – lemondhatja a túrán való részvételt. Ebben az esetben a túraszervező nem számíthat fel a résztvevő részére lemondási díjat
5.4 A túra jelentkezési határideje után: a résztvevő csak lemondási díj fizetés ellenében mondhatja le a részvételt. A lemondási díjak a következőek szerint alakulnak:

5.5 A lemondási díjat a túraszervező a résztvevő által befizetett részvételi díjból köteles levonni. Amennyiben van fennmaradó összeg akkor azt a túraszervező a résztvevő költségére köteles visszautalni 15 munkanapon belül, amennyiben a résztvevő másként nem határoz
5.6 A résztvevő amennyiben a jelentkezési határidő után szeretne átjelentkezni egy másik túrára, akkor ezt legkésőbb 18 nappal a túra indulása előtt teheti meg írásban jelezve azt a túrszervező részére. Ebben az esetben az eredeti túra részvételének 10% -át számítja fel a túrszervező mint adminisztrációs költség
5.7 Amennyiben a résztvevő nem fizette be a részvételi díjat, viszont a túra indulási dátumához viszonyítva 45 napon belül mondja le a túrát, a túraszervező az 5.4 pont alapján lemondási díj megfizetésére szólítja fel a résztvevőt. A résztvevőnek az írásos felszólítástól számítva 15 munkanap áll rendelkezésére, hogy befizesse a lemondási díjat.
5.8 Amennyiben a résztvevő a túraszervező által kiküldött lemondási díjat nem fizeti meg, abban az esetben a túraszervező jogi úton követelheti annak megfizetését a résztvevőtől
5.9 Amennyiben a résztvevő megjelenik a túra kezdő állomásán, de ott úgy dönt mégsem vesz részt, ebben az esetben a túraszervező nem köteles a részvételi díj visszafizetésére, 100% részvételi díj kerül felszámításra a résztvevő irányába.

 

 1. A túraszervező lemondási feltételei

6.1 A túraszervező a jelentkezési határidő lejárta követően 48 órán belül köteles írásban lemondani a túrát az összes résztvevőnél, amennyiben probléma merül fel a túra megrendezése körül
6.2 Amennyiben a túrara jelentkezett résztvevők száma a jelentkezési határidőig nem éri el a túra leírásban szereplő minimum létszámot, a túraszervezőnek nem áll módjában megrendezni a motoros túrát.  Ebben az esetben minden résztvevőt értesítenie kell a túraszervezőnek a jelentkezési határidő lejártakor.
6.3 A túraszervező lemondhatja a túrát közvetlenül indulás előtt is amennyiben az érintett útvonalon váratlan a túra biztonságos lefolyását gátló esemény alakult ki – szélsőséges időjárás, árvíz, földrengés, háború. Ebben az esetben a túraszervező köteles egy másik időpontot kijelölni a túra lebonyolítására.
6.4 Amennyiben a túraszervező a jelentkezési határidő és a túra indulása közötti időszakban mondja le a túra megszervezését, köteles a befizetett részvételi díjakat a résztvevők részre visszafizetni vagy a résztvevők választása alapján díjmentesen átfoglalni egy másik túrára.
6,5 Amennyiben a túraszervező lemondja a túrát a befizetett részvételi díjak visszafizetésén kívül nem köteles semmilyen kártérítés megfizetésére a résztvevő részére és nem fogad el semmilyen erre irányuló igényt a résztvevőktől.

 

 1. Túraszervező

7.1 A túraszervező felel az utazási ajánlatban felsorolt szolgáltatások (szállás, programok stb..) teljesítéséért
7.2 A túraszervező kizárja az olyan károk megtérítését, melyek az utazás speciális jellegéből következően a résztvevőtől általában elvárható magatartás, figyelem, körültekintés és a túravezető utasításai ellenére következtek be. Az utazás során a résztvevő által harmadik személynek okozott kárért a résztvevő tartozik közvetlenül felelősséggel.
7.3 A túraszervező fenntartja a jogot a szálláshely kategórián belüli változtatására, valamint a programok azonos jellegű és értékű fölcserélésére rendkívüli esetekben.
7.4 A túraszervező fenntartja a jogot a túraútvonal megváltoztatására
7.5 A túraszervező nem köteles a részvételi díjat leszállítani, ha a jelentkező valamely szolgáltatást saját elhatározásából vagy érdekkörében fölmerült okból nem veszi igénybe, illetve az utazást korábban megszakítja.
7.6 A túraszervező felel az utazási feltételek nem, vagy hibás teljesítéséből eredő károkért, kivéve, ha a nem, vagy hibás teljesítés sem az ő, sem az általa igénybe vett közreműködő magatartására nem vezethető vissza, különösen ha a feltételek teljesítésében mutatkozó hiányosságok a résztvevő vagy olyan harmadik személy magatartására vezethetők vissza, aki az utazási feltételekben vállalt szolgáltatások teljesítésével nincs kapcsolatban, vagy vis maior esete következett be. A túraszervező az utóbbi két esetben lehetőségéhez mérten köteles segítséget nyújtani a résztvevőknek.
7.7 A túraszervező nem vállal felelősséget az túra során elveszített tárgyakért valamint a lopásból eredő károkért.

 

 1. Túravezető

8.1 A túraszervező minden általa szervezett túrára saját túravezetőt biztosít. A résztvevők létszámától függően 2 vagy több túravezető is lehet egy túrán.
8.2 A túravezető feladata vezetni és összetartani a csoportot, információkkal ellátni a résztvevőket a túra során érintett látnivalókról.
8.3 A túravezető kötelessége minden nap a napi szakasz előtt ismertetni a résztvevővel az útvonalat, megállókat, látványosságokat
8.4 A túravezető mindig a legtapasztalatlanabb motoros tempójához alakítják a haladási sebességet.
8.5 A túravezetőnek jogában áll a résztvevő azonnali kizárására a túráról, amennyiben a résztvevő nem tartja be a közlekedési szabályokat, nem fogadja el a csoportos utazás szabályait vagy nem tartja be a túravezetőtől kapott utasításokat
8.6 A résztvevőknek nincs joguk a túravezető irányába semmilyen jogi és anyagi követelésre.

 

 1. Vízumok, utazáshoz szükséges dokumentumok

9.1 A résztvevő maga felel azért hogy az utazáshoz szükséges okmányokkal rendelkezzen
9.2 Amennyiben az útvonal vízum köteles országot érint a résztvevőnek magának kell gondoskodnia a beutazáshoz szükséges vízum beszerzéséről.
9.3 A túraszervezőnek kötelessége tájékoztatni a résztvevőt amennyiben számára szükséges vízumot igényelni a túra során érintett országokba.
9.4 A túraszervező nem vállal felelősséget hibás, lejárt vagy nem megfelelő okmányok használatából adódó károkért, problémákért

 

 1. Egyéb szolgáltatások

10.1 A túraszervező a résztvevő számára igény esetén biztosít kísérő járművet a túra ideje alatt, mely a csomagok szállítására és technikai segítségnyújtásra szolgál. Ezt a szolgáltatást az alap részvételi díj nem tartalmazza, a résztvevőnek a túraszervező által megállapított pótdíjat (felárat) kell fizetnie a részvételi díj felett.
10.2 Egyes túrák esetében a túraszervező igénybe vesz személy és jármű szállítási szolgáltatásokat – komp, vasút, teherautó. Az ilyen szolgáltatások közben keletkezett kártokért a túraszervező közvetlenül felelőséget nem vállal és nem vonható felelőségre a résztvevő oldaláról.
10.3 Egyes túrákhoz szükséges repülővel utazni a túra kezdő állomásához. Ebben az esetben a résztvevőnek a repülőjegy ügyintézéshez a túraszervezőt meg kell bíznia, ellenkező esetben a résztvevő saját maga intézi annak a beszerzését. Amennyiben a résztvevő rossz jártra vagy időpontra vásárol magának repülőjegyet, azért a túravezető semmilyen felelőséget nem vállal.

 1. Résztvevő panaszai

11.1 Amennyiben a résztvevő a túra során problémát észlel, akkor azt köteles azonnal jelenteni a túravezetőnek, valamint írásban a túraszervezőnek is.
11.2 A hivatalos panasztételt a résztvevő részéről a túravezetőnek jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Az íj módon rögzítésre került panaszt a túraszervező utólagosan kivizsgálja és amennyiben a résztvevő panasza helytálló, úgy a túraszervező utólagosan kárpótolja.
11.3 Amennyiben a résztvevő panasza nem jogos vagy megalapozott és ebből adódóan a túraszervezőnek rossz hírét kelti, a túraszervező anyagi kártérítést követelhet a résztvevőtől.

 

 1. Az időjárás

12.1 A túraszervező nem tud felelősséget vállalni a túra során a kellemetlen időjárási körülményekért a résztvevő ezért, semmilyen kártérítést nem követelhet.
12.2 A túraszervező a túrák időpontjait úgy próbálja meghatározni, hogy kellemes, túrázáshoz megfelelő körülmények legyenek,
12.3 Amennyiben a túra során rossz az időjárási körülmény alakul ki a túravezető alkalmazkodva a körülményekhez  változtathat az adott útvonalon a biztonságos és kényelmes közlekedés érdekében

 

 1. Az időjárás

13.1 A megfelelő utas, baleset, útlemondás és lopás elleni biztosítást a résztvevő kötelessége megkötni
13.2 A megfelelő biztosítás hiányában a túravezető felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.

 

 1. Kirendelt bíróság

14.1 A felek megállapodnak abban hogy a vitás ügyeiket a Szabadkai (Szerbia) városi bíróságon rendezik.

 

 1. Túraszervező

MOTOAVANTURA TOURS LIMITED
590A KINGSBURY ROAD
BIRMINGHAM
UNITED KINGDOM
B24 9ND
Company No. 10054891
Reg. Nr.: 4447592

×
Motorosszán túra a Madarasi Hargitán + Csiki sörgyár túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
TÚRA KERESŐ

Search
Keresés a címben
Keresés a tartalomban
Filter by Custom Post Type

Search
Filter by Custom Post Type
KERESÉS TÚRA KATEGÓRIA ALAPJÁN

Search
Filter by Custom Post Type
KERESÉS ÉRINTETT ORSZÁGOK ALAPJÁN

Search
Filter by Custom Post Type
KERESÉS A MEGRENDEZÉS IŐDPONTJA ALAPJÁN

Search
Filter by Custom Post Type
KERESÉS A TÚRA IDŐTARTAMA ALAPJÁN

×
Ajánlatkérés bérelhető motorokra
Ajánlatkérés bérelhető motorokra - Otthon

Az űrlap kitöltésével előzetes ajánlatot tudsz kérni tőlünk bérmotorokra.

Email cím
Email cím megerősítés
Formátum pl. : +381.....
Válaszd ki azokat a motorokat melyekkel szívesen teljesítenél egy motoros túrát! Mi a választásod alapján adunk neked árajánlatot! Vedd figyelembe hogy a választott motorokat a szabad kapacitás függvényében tudjuk biztosítani!
Jelöld be mire lenne szükséged még a bérlése kívül!
Bármi olyan amit úgy érzel fontos lenne tudnunk az ajánlathoz!
Sending
×
A varázslatos Andalúzia túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Portugália legszebb vidékein túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Ajánlatkérés bérelhető motorokra
Ajánlatkérés bérelhető motorokra

Az űrlap kitöltésével előzetes ajánlatot tudsz kérni tőlünk bérmotorokra.

Email cím
Email cím megerősítés
Formátum pl. : +381.....
Válaszd ki azokat a motorokat melyekkel szívesen teljesítenél egy motoros túrát! Mi a választásod alapján adunk neked árajánlatot! Vedd figyelembe hogy a választott motorokat a szabad kapacitás függvényében tudjuk biztosítani!
Jelöld be mire lenne szükséged még a bérlése kívül!
Bármi olyan amit úgy érzel fontos lenne tudnunk az ajánlathoz!
Sending
×
Isztria és a szigetek túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
SZ-B-H Classic túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Mini Balkán túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Montenegró Classic túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Kvarner kaland túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Szlovéniából Horvátországba túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Az Amalfitól Szicíliáig túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Az Adria gyöngyszemei túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
A Balkán szíve túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Kalandok a Júlia Alpokban túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Hétköznapi Ausztria túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Motorosszán túra a Hargitán túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Albánia és a Balkán legjava túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Bosznia gyöngyszemei túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Ausztria gyöngyszemei túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
A nagy Alpesi körút túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Zakopane - Malopolska túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
A fenséges Dolomitok túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
A misztikus Szerbia túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Erdély a Déli-Kárpátokon keresztül túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Deutsche Alpenstrasse túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
A mesebeli Írország túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Ausztria Classic túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Cseh sörök és kastélyok túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Transzalpina és Transzfogaras túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Kalandok a Pireneusokban túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Alpok Relax túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Svájci kaland túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Kalandok a Júlia Alpokban túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Albánia és a Balkán röviden túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Szlovéniából Horvátországba túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Mini Balkán túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Montenegró Classic túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Amalfitól Szicíliáig motoros túra túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
SZ-M-H túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
A sokszínű Marokkó túrára jelentkezettek listája

Zoli és Gabi (HONDA VFR 1200; Utassal);Fater (TRIUMPH Tiger Explorer 1200; Egyedül);Tibi (DUCATI MULTISTRADA 1260; Utassal);Bugo (BMW R 1200RT; Utassal);Ati (BMW K1600GTL; Egyedül);Józsi (BMW R1200GS; Egyedül);jeno (BMW r1200gs; Egyedül);Feri (HONDA Honda VFR1200XD; Egyedül);Jani és Csilla (BMW R1200GSA; Utassal);Attila & Judit (BMW R1200GSA; Utassal);Romeo (BMW R 1200 GS Adventure; Egyedül);Miki (SUZUKI DL 1000; Egyedül);


Résztvevők száma: 12

×
RÉSZVÉTELI DÍJ FIZETÉSI FELTÉTELEK

A túra indulási napjától számítva több, mint 45 napvan hátra: a jelentkezéstől számított 20 napon belül kérjük, hogy a részvételi díj 15%-át mint előleget és a részvételi szándék megerősítését fizesd be vagy utald át a részünkre. Dönthetsz úgy is hogy a teljes részvétlei díjat befizeted vagy átautalod!

A túra indulási napjától számítva kevesebb, mint 45 van hátra: a jelentkezéstől számított 20 napon belül, de legkésőbb 10 nappal a túra indulása előtt, a teljes részvételi díjat fizesd be vagy utald át a részünkre.

Jelentkezés után a rendszerünk automatikusan küld egy emailt, mely tartalmazza a  részvételi díj fezetési instrukciókat az általad kiválasztott részvételi módnak megfelelően.

A részvételi díjról a jelentkezésedtől számítva 5-7 munkanapon belül elektrunkis számlát küldünk emailben, melyen meg tudod jelölni amenniyben megtörtént a fizetés. Előleg és teljes összegű befizetést is meg tudsz jelölni!

Amennyiben más fizetési megoldást vagy konstruckciót szeretnél mint amit mi megjelötünk, ebben az esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!

 • A mennyiben nem jönne össze a túra indításához szükséges minimális létszám és részedről megtörtént a befizetés, úgy te döntöd el mit szeretnél. Beszámíthatjuk egy másik túrába vagy visszautaljuk a részedre!
 • Amennyiben úgy alakulna, hogy jelentkezésed ellenére mégsem tudsz részt venni ezen a túrán, úgy a túra jelentkezési határidejéig díjmentesen bármikor lemondhatod a részvételedet. Nincs más dolgod mint e-mailt küldeni részünkre!
  A jelentkezési határidő után a  részvételi lemondás csak lemondási díj fizetése ellenében lehetséges. Ennek az összegét az utazási szerződésben rögzített feltételek alapján állapítjuk meg!
×
Kanári-szigetek túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
A Szardínia túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Déli-Kárpátok túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Tiroli Alpok túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Fekete erdő túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
A varázslatos Andalúzia túrára jelentkezettek listája

Steve (BMW S 1000 xr; Egyedül);Denis (BMW S1000XR; Egyedül);Denis (BMW S1000XR; Egyedül);Béla (BMW R 1200 GS LC; Egyedül);Marci (BMW GS AVD 1250; Egyedül);


Résztvevők száma: 5

×

Az űrlap kitöltésével és elküldésével kérhetsz tőlünk visszahívást, mely alapesetben 72 órán belül megtörténik.


Országhívószámmal együtt. Pl. +3-- --- ----
×
A Balkánról az Adriára túrára jelentkezettek listája
There are no views with that ID
×
Információ a választható motorokról

1. kategóriába tartozó motorok

A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 1: Honda Shadow 750
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 745
Váltó: 5
Ülésmagasság: 66 cm
Menetkész súlya: 251 kg
Üzemanyag tartály: 14 liter
Felszerelés: Szélvédő


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 1: Suzuki Intruder 800
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 815
Váltó: 5
Ülésmagasság: 70 cm
Menetkész súlya: 246 kg
Üzemanyag tartály: 15,5 l
Felszerelés: Szélvédő


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 1: Harley-Davidson Sportster 883
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 883
Váltó: 5
Ülésmagasság: 68 cm
Menetkész súlya: 255 kg
Üzemanyag tartály:17 l
Felszerelés: Szélvédő


 


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 1: Yamaha 950 Tourer
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 950
Váltó: 5
Ülésmagasság: 67 cm
Menetkész súlya: 295 kg, Dobozok
Üzemanyag tartály: 17 l
Felszerelés: Szélvédő, Dobozok


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 1: Indian Scout
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1130
Váltó: 5
Ülésmagasság: 64 cm
Menetkész súlya: 215 kg
Üzemanyag tartály: 13 l
Felszerelés: Szélvédő, Táskák


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 1: Yamaha XVS 1300
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1300
Váltó: 5
Ülésmagasság: 72 cm
Menetkész súlya: 283 kg
Üzemanyag tartály:19 l
Felszerelés: Szélvédő, Táskák, BukócsőA kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 1: Harley-Davidson Sportster 1200
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1200
Váltó: 5
Ülésmagasság: 68 cm
Menetkész súlya: 255 kg
Üzemanyag tartály:17 l
Felszerelés: Szélvédő


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 1: BMF F800GT
Motor: Soros 2 hengeres
HENGERŰRTARTALOM: 798
Váltó: 6
Ülésmagasság: 80 cm
Menetkész súlya: 213 kg
Üzemanyag tartály: 15 l
Felszerelés: Szélvédő, Oldal Dobozok


2. kategóriába tartozó motorok

A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 2: Harley-Davidson Heritage
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1670
Váltó: 6
Ülésmagasság: 65 cm
Menetkész súlya: 326 kg
Üzemanyag tartály: 19 l
Felszerelés: Szélvédő, Táskák, BukócsőA kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 2: Harley-Davidson Road King
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1670
Váltó: 6
Ülésmagasság: 72 cm
Menetkész súlya: 355 kg
Üzemanyag tartály: 23 l
Felszerelés: Szélvédő, Dobozok

3. kategóriába tartozó motorok


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 3: Indian Chief Vintage
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1881
Váltó: 6
Ülésmagasság: 69 cm
Menetkész súlya: 360 kg
Üzemanyag tartály: 21 l
Felszerelés: Szélvédő, TáskákA kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 3: Harley-Davidson Ultra Glide
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1670
Váltó: 6
Ülésmagasság: 73 cm
Menetkész súlya: 370 kg
Üzemanyag tartály: 23 l
Felszerelés: Szélvédő, Dobozok


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 3: Harley-Davidson Street Glide
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1670
Váltó: 6
Ülésmagasság: 73 cm
Menetkész súlya: 370 kg
Üzemanyag tartály: 23 l
Felszerelés: Szélvédő, Dobozok


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 3: Indian Road Master
Motor: V-Twin
HENGERŰRTARTALOM: 1881
Váltó: 6
Ülésmagasság: 69 cm
Menetkész súlya: 360 kg
Üzemanyag tartály: 21 l
Felszerelés: Szélvédő, Dobozok


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 3: Honda GL1800 Goldwing
Motor: Boxer-6 hengeres
HENGERŰRTARTALOM: 1832
Váltó: 5
Ülésmagasság: 74 cm
Menetkész súlya: 405 kg
Üzemanyag tartály: 25 l
Felszerelés: Szélvédő, Dobozok


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 3: BMW R1200RT
Motor: Boxer – 2 hengeres
HENGERŰRTARTALOM: 1170
Váltó: 6
Ülésmagasság: 82 cm
Menetkész súlya: 263 kg
Üzemanyag tartály: 25 liter
Felszerelés: Szélvédő, Dobozok


A kép illusztráció! Csak szemléltetés céljából használt!

Kat. 3: BMW R1200GS
Motor: Boxer, 2 hengeres
HENGERŰRTARTALOM: 1170
Váltó: 6
Ülésmagasság: 85 cm
Menetkész súlya: 220 kg
Üzemanyag tartály: 20 l
Felszerelés: Szélvédő

 

×