VÁLASZD A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBB MOTOROS TÚRÁT

classic

CLASSIC túrák

Ebbe a kategóriába soroljuk azokat a motoros túrákat melyek olyan útvonalakat, látványosságokat, városokat tartalmaznak melyeket minden túrázónak legalább egyszer az életben “kötelező”  vezetni rajta, látni és megtapasztalni. A MotoAvantura Classic túráin biztos lehetsz abba, hogy a jól megszokott minőségű – klasszikus – motoros túrán veszel részt és mindenben részed lesz ami nélkül nem múlhat el motoros túra.

bestof

BEST OF túrák

Fordult már veled is elő hogy elindulnál valahová, de nem tudod mi az amit érdemes megnézni, merre vezetnek a legjobb, legkanyargósabb útvonalak. A MotoAvantura BEST OF motoros túrái ezt hivatott áthidalni, mindenből a legjobbat nyújtani. Biztos lehetsz abban hogy az adott régió legizgalmasabb útvonalain halad, mindent látni fogsz amit sosem fogsz elfeledni.

explore

FELFEDEZŐ túrák

Szeretsz felfedezni? Érdekelnek az új útirányok? Akkor ez a TE kategóriád! Az Explore kategóriába soroljak azokat a túráinkat ahová először szervezünk motoros túrát! Ez nem azt jelenti nem rendelkezünk tapasztalattal a vidéket illetően, sőt minden felfedezni valót meg fogunk mutatni, ígérjük maradandó élményekkel fogsz ezeken a túrákon hazatérni! Kalandra fel!

special

SPECIAL túrák

Ebbe a kategóriába soroljuk azokat a túrákat melyek nem szokványos motoros túrák. Pl. ide tartoznak a téli motorosszán kalandtúráink, a vezetéstechnikai tréningek vagy az olyan motoros túrák melyek motoros találkozók meglátogatása köré irányul. Szóval ennél a kategóriánál nem biztos hogy igénybe kell venned a motorod.