NÉZD MEG MIRE SZÁMÍTHATSZ TŐLÜNK

Az évről évre bennünket választó motorosok száma, legyen az új vagy visszatérő, igazolja hogy jó úton haladunk és minőségi szolgáltatásokat tudunk nyújtani. Számukra fontos hogy a motoros túrák résztvevői maradandó élményekkel térjenek haza!

MotoAvantura motoros túrák – mert szeretjük amit csinálunk

  • TÖBB ÉVES TAPASZTALAT A TÚRASZERVEZÉSBEN

Az évek során összegyűjtött tapasztalatokat, bejárt útvonalakt, kipróbált szállásokat ültetjük át túráinkba, mellyel garantáljuk hogy egy felejthetetlen élményben lesz részed!

  • BIZTONSÁG MINDENEK FELETT

A tapasztalatok és a MI személyes megítélésünk szerint is, egy motoros túrán az első és legfontosabb szempont a biztonságos  közlekedés! Ezért túráinkon mindenekelőtt a biztonságra törekszünk! Támogatjuk és ajánljuk minden egyes motorosnak a vezetéstechnikai képzéseket -tréningeket.

  • MINŐSÉGI TÚRÁK

Teljesen mindegy, hogy hová szervezünk motoros túrát, legyen az a Balkánon, Nyugat-Európában, Kelet-Európában vagy bárhol máshol, fontos hogy a résztvevők mindenhol ugyanabban kiemelkedő szervezésben és minőségben részesüljenek.

  • FÜGGETLEN – SZABAD MOTOROZÁS

A tapasztalataink azt mutatják, hogy vannak olyan motorosok akik szeretnek egyedül vagy kisebb csoportban motorozni, anélkül hogy a túravezetőt követnék. Mi megadjuk ezt a lehetőséget mindenkinek aki úgy érzi, hogy ő inkább a saját ritmusában járja be a napi szakaszokat. Nem kell követned a túravezetőt, mehetsz az általunk előre eltervezett útvonalon vagy tervezhetsz egyet saját magadnak is. Minden nap TE döntöd el hogy egy kis baráti csapattal vagy pedig a túravezetővel tartasz.

  • KÉNYELMES SZÁLLÁSOK

Egy nagyszerű motoros nap végén élvezheted a kényelmes szállásokat melyeket nagy körültekintéssel választottunk ki a túráinkra.

  • MEGBÍZHATÓ TÚRAVEZETÉS

Túráinkon a túravezető minden esetben tapasztalt motoros, aki több nyelven kommunikál, így bármi probléma merül fel ő az aki megoldja. Tanácsokkal látja el a motorosokat,  ismeri a helyi szokásokat, a közlekedést és a teljes túraútvonalat. A túravezető irányítja a csoportot, minden nap a indulás előtt eligazítást tart.

  • NAGY FIGYELEMMEL ELŐKÉSZÍTETT TÚRÁK

Minden egyes túra tervezésénél – előkészítésénél nagy hangsúlyt fektetünk az útvonalra, a látványosságokra, a helyi ételekre és szállásokra. Nekünk nagyon fontos, hogy megismerd az adott vidéket, a helyi kultúrát és a gasztronómiát, mindezt úgy hogy ne menjen a motoros élmény rovására. Új információs csomagunkkal már előzetesen minden információt megkapsz a szálláshelyekről, a vidékekről melyeken áthalad az útvonal, a látványosságokról és a helyi szokásokról.

  • CSOMAGOK NÉLKÜLI MOTOROZÁS

Az igazán kényelmes és szórakoztató motorozás az amikor csomagok nélkül tudunk útra kelni. Sajnos egy több napos motoros túra elképzelhetetlen csomagok nélkül. Ezért  túráinkon opcióként elérhető a kísérő autó szolgáltatást, mely a motorosok csomagjait szállítja, ezáltal is tehermentesítve a túrázókat, valamint technikai segítséget nyújt ha probléma adódna

  • MOTOAVANTURA TRAVELLER TAGSÁG

A MotoAvantura TRAVELLER programmal a visszatérő motoros túrázók kegyeibe próbálunk járni, azzal hogy kedvezményeket adunk túráink részvételi díjából, plusz éjszakát a túra kezdő- vagy végállomásánál, valamint kedvezményes vásárlást partnereinknél.