RÓLUNK TÖMÖREN

Kedvenc időtöltésünk a motorozás és az utazás. Ezen szenvedélyek összefonódásából jött létre a MotoAvantura, mely törekszik a legjobb motoros utazásokat megalkotni. Túráinkkal elkalauzolunk  a legjobb útvonalakra, a legérdekesebb látványossághoz, a legszebb tájakra. A napi szakaszok végén az adott régiók legjobb szállásain pihenheted ki magad, ahol belekóstolhatsz a helyi gasztronómiába is. A csapatunk kicsi így mindég családias és baráti hangulatú túrákra számíthatsz nálunk!


KIK VAGYUNK?

A MotoAvantura egy családi vállalkozásként működő motoros túrák szervezésével és azok vezetésével foglalkozó cég. Cégünk az Egyesült Királyságban van bejegyezve, melynek központja (főhadiszállás – székhelye) Szerbiában (Vajdaságban) Palicson található. Ez főleg azért van így, mivel igazi specialitásunk a balkáni és Ex-Jugoszláv országokba irányuló túrák szervezése a helyi nyelv és helyismeretnek köszönhetően. Természetesen Európa más országiba is kínálunk szervezett túrákat.


MIT CSINÁLUNK?

Szerbiában egyedülállóként 2011 óta motoros túrákat szervezünk és vezetünk. Kínálatunkban megtalálható a 3 napos motoros túráktól a 2 hetesig. a tengerparti motorozástól a legjobb hegyi hágók felfedezéséig minden jellegű. Túráinkon igyekszünk az adott régióról a legtöbbet megmutatni, a helyi érdekességeket és látványosságokat felkeresni. Túráinkra a világ bármely pontjáról várjuk a jelentkezőket, melyhez külön motorbérlés szolgáltatást is kínálunk partnereink révén.


MI A CÉLUNK?

Olyan túrák szervezése ahonnét a résztvevők a legjobb vizuális és motoros élményekkel térhetnek haza. Megismerhessék az adott országok látványosságait, kultúráját és gasztronómiáját. Mindezt úgy szeretnénk kivitelezni, hogy a motorozás élményét semmi se csorbítsa.


MotoAvantura motoros túrák

Motoros túrák szenvedéllyel, mert mi szeretjük amit csinálunk!